Alerg la Bucovina Ultra Rocks pentru micii campioni!

 

Claudiu Belețoiu TOTUL ESTE POSIBIL

28.571428571429% Complete
300 RON
Sumă strânsă
1,050 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ne mândrim adeseori cu sportivii care fac cinste țării și duc numele ROMÂNIA peste granițe.

Campionii nu se nasc peste noapte și în majoritatea cazurilor sportivii încep de mici să practice sportul în care se afirmă peste ani.

Dificultățile pe care este nevoie să le depășească însă nu sunt puține la număr. Un sportiv are nevoie permanent de resurse pentru a se antrena și concura.

 

Îmi doresc ca prima mea cursă de ultra în România în anul pandemiei (Bucovina Ultra Rocks) să aibă și o componentă caritabilă.

Eu iubesc sportul și îmi doresc ca sportul să poată fi practicat de fiecare copil, de la vârste cât mai fragede, de aceea am ales campania MICII CAMPIONI, prin care copii cu rezultate bune la sport sunt ajutați cu echipament sportiv.

 

Fii alături de mine cu o contribuție pe această pagină, direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania) sau prin Revolut, la numărul: 0722446352.

 

***

DESPRE MICII CAMPIONI

 

Ne propunem ca prin proiectul ECHIPAMENT PENTRU MICII sportivi să oferim resursa de bază (încălțăminte & îmbrăcăminte de alergare) sportivilor juniori care aleg să îți dedice viața sportului încă din primii ani de viață.

 

CE ASIGURĂM, CONCRET?

Pantofi de sport

Tricouri

Șorturi / fuste sport / colanți

Jachete impermeabile

Accesorii (șosete, bustiere, centuri, bidoane hiratare, compresii)

Rucsaci de alergare

 

BUGETUL PROIECTULUI

Ne dorim ca anual să sprijinim 100 de sportivi cu un echipament în valoare aproximativă de 500 de lei.

Valoare proiect (anual): aprox. 50.000 lei.

 

CUM SUNT SELECTAȚI SPORTIVII?

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL colaborează cu antrenori și cluburi sportive care vor pune la dispoziția noastră și a donatorilor & sponsorilor informații despre sportivi de perspectivă care au nevoie de suport.

Evoluția fiecărui sportiv din acest proiect va fi monitorizată și susținută pe termen lung, pentru că performanța are nevoie de sprijin consecvent.

 

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

1. CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

prin Revolut, la numărul: 0722446352

 

2. SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: eliza@totulesteposibil.org

 

3. DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

4. MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația a fost înființată cu scopul de a sprijini persoanele cu potențial și obiective clare în drumul spre performanță. Printre cei pe care îi susținem se numără elevi olimpici, sportivi campioni, artiști sau oameni de cultură. Campaniile asociației vizează în special proiecte în domeniile educației, sportului, sănătății sau mediului.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

MICII CAMPIONI

Ne mândrim adeseori cu sportivii care fac cinste țării și duc numele ROMÂNIA peste granițe. Campionii nu se nasc peste noapte și în majoritatea cazurilor sportivii încep de mici să practice sportul în care se afirmă peste ani. Dificultățile pe care este nevoie să le depășească însă nu sunt puține la număr. Un sportiv are nevoie permanent de resurse pentru a se antrena și concura.

Ne propunem ca prin proiectul MICII CAMPIONI să oferim resursa de bază (încălțăminte & îmbrăcăminte de alergare) sportivilor juniori care aleg să își dedice viața sportului încă din primii ani de viață.

Organizat de ULTRA LIFE Sport Club și Sport Management Events, concursul va arăta alergătorilor și suporterilor o parte magică, încă neatinsă din România, una legendară: Bucovina. Cursa lungă, de 105k (6650 D +/-), trece pe culmea Rarau (1650 m), pe vârful Pietrosu Bistrița (1793) și pe vârful Giumalau (1857 m) pornind de la Câmpulung Moldovenesc. Una dintre puținele curse ultra d

 

2 Donații

Multă bafta Claudiu! Sa iasă cum îți dorești cursa și multă bafta micilor campioni! ✌
06 Aug 2020
Mult succes Claudiu!
31 Jul 2020
Claudiu Belețoiu : TOTUL ESTE POSIBIL
Alerg la Bucovina Ultra Rocks pentru micii campioni!