Alerg pentru sănătate la Făgăraș Rocks!

 

Lucian Andrei Arghiri TOTUL ESTE POSIBIL

35.8% Complete
358 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Eu sunt Lucian și alerg de 2 ani!

- Bunăăăăăăăăăă, Luciaaan!! :))

Așa sună de parca ar fi o dependența! 1f606.png

Întotdeauna mi-a plăcut sa ajut oamenii din jur și dacă am putut sa o fac am făcut-o fără sa stau să mă gândesc prea mult sau să caut vreo motivație anume.

Deși foarte greu de ales între toate cauzele și proiectele Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, m-am oprit la proiectul FONDUL DE URGENȚĂ PENTRU UNITĂȚILE MEDICALE DIN ROMÂNIA, proiect care are ca scop asigurarea de echipamente de protecție, dezinfectanți și echipamente de spital, necesare în cantități uriașe medicilor din linia întâi in această perioadă de luptă împotriva Covid 19!

Pe 29 August voi alerga la Făgăraș Rocks! proba de 37 km, cu o diferență de nivel de 2.150 m! E modul în care eu pun umărul în lupta cu această pandemie, iar pe voi “vă provoc” sa donați și astfel să faceți ceva concret pentru sănătate.

 

*** 

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

1. CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei, pe această pagină (prin card)

Contribuții alternative:

cont bancar: RO36BTRLRONCRT0386479601

Revolut: 0722446352

 

2. SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii (inclusiv microîntreprinderile, care pot direcționa 20% din impozitul pe venit) interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii. Asociația este înscrisă la ANAF în Registrul Unităților de Cult.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: eliza@totulesteposibil.org

 

3. DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

4. MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANĂ DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația a fost înființată în 2017, cu scopul de a sprijini persoanele cu potențial și obiective clare în drumul spre performanță. Printre cei pe care îi susținem se numără elevi olimpici, sportivi campioni, artiști sau oameni de cultură. Campaniile noastre vizează în special proiecte în domeniile educației, sportului, medicinei sau mediului.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org

 

 

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

În aceste momente încercate este momentul să fim ÎMPREUNĂ pentru a-i sprijini pe cei aflați în prima linie în lupta contra COVID-19!

Medicii au nevoie URGENTĂ de echipament de protecție, dezinfectant și echipamente de spital în cantități uriașe, în condițiile în care prețurile au explodat. 

Ajutați-ne să fim alături de eroii acestor zile grele: personalul medical care depune eforturi inumane pentru a salva vieți.

Haideți să le oferim posibilitatea de a avea cu ce să-și facă meseria!

Pe 29 august 2020, în Țara Făgărașului, Valea Berivoi, are loc Făgăraș Rocks. Alergătorii vor traversa 16 vârfuri de peste 2.200 m în Dara Ultra Skyrace,  6 asemenea vârfuri în Brătila Skyrace sau 4 în Hermeneasa Race, Altitudine maximă atinsă în cele 4 curse: 2.506 m, 2.302m, 2.302 m, 1.550 m. Dara Ultra Skyrace | 71 km, D+  4676 m Brătila Skyrace | 48 de km, D+ 3338 m Herme

 

3 Donații

29 Aug 2020

Florin Cogean

158 RON
28 Aug 2020
Mulțumesc tuturor medicilor și oamenilor din linia întâi, oameni care își risca viața zi de zi pentru ca noi sa fim sănătoși!
28 Aug 2020