Alerg la AUR pentru copiii munților!

 

Claudiu Belețoiu TOTUL ESTE POSIBIL

21.111111111111% Complete
380 RON
Sumă strânsă
1,800 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 18-19 septembrie 2020, particip la Apuseni Ultra Race.

Pentru că suntem în luna în care începe școala, mi-am propus să alerg pentru o cauză care ajută atât mediul (muntele), cât și educația.

 

ASOCIAŢIA MONTANĂ CARPAŢI face educație de mediu, îmbunătățind infrastructura turistică montană.

ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performanța, în domenii precum educație, sport, artă sau cultură.

 

Cele două ONG-uri și-au unit forțele și împreună derulează un proiect prin care în zonele montane, ASOCIAŢIA MONTANĂ CARPAŢI marchează trasee turistice, iar ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL ajută la îmbunătățirea condițiilor de școală ale copiilor. Pentru fiecare kilometru de traseu marcat, 5 copii vor primi câte un ghiozdan echipat.

 

Așadar, trasee montane sigure și ghiozdane echipate într-o inițiativă comună: COPIII MUNȚILOR.ASOCIAŢIA MONTANĂ CARPAŢI face educație de mediu, îmbunătățind infrastructura turistică montană.

 

ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performanța, în domenii precum educație, sport, artă sau cultură.

 

Cele două ONG-uri și-au unit forțele și împreună derulează un proiect prin care în zonele montane, ASOCIAŢIA MONTANĂ CARPAŢI marchează trasee turistice, iar ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL ajută la îmbunătățirea condițiilor de școală ale copiilor. Pentru fiecare kilometru de traseu marcat, 5 copii vor primi câte un ghiozdan echipat / alte resurse necesare pentru școală.

 

Așadar, trasee montane sigure și ghiozdane echipate într-o inițiativă comună: COPIII MUNȚILOR.

 

Te invit să fii alături de mine în cursă!

 

Eu alerg, tu donezi.

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

 

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei, pe această pagină (prin card)

 

Contribuții alternative:

 

cont bancar: RO36BTRLRONCRT0386479601

 

Revolut: 0722446352

 

SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

 

În cazul în care sunt companii (inclusiv microîntreprinderile, care pot direcționa 20% din impozitul pe venit) interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii. Asociația este înscrisă la ANAF în Registrul Unităților de Cult.

 

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: eliza@totulesteposibil.org

 

DISTRIBUIE CAMPANIA

 

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

 

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANĂ DE CONTACT

 

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

 

Organizația a fost înființată în 2017, cu scopul de a sprijini persoanele cu potențial și obiective clare în drumul spre performanță. Printre cei pe care îi susținem se numără elevi olimpici, sportivi campioni, artiști sau oameni de cultură. Campaniile noastre vizează în special proiecte în domeniile educației, sportului, medicinei sau mediului.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

 

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

 

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

 

WEB: www.totulesteposibil.org

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

Apuseni Ultra Race sau Trilogia Apusenilor este un eveniment sportiv cu 3 competiții, pe un traseu linie peste 3 vârfuri, cele mai înalte din Munții Apuseni. Mai multe detalii pe http://apuseniultrarace.ro/

 

3 Donații

Eliza Nițescu

30 RON
Felicitări! La mai mare!
20 Sep 2020

Părinții și fratele

50 RON
Felicitări!
20 Sep 2020

Florin Trușcă

300 RON
Succes la şcoală şi un viitor mai bun pentru copiii munților!
18 Sep 2020
Claudiu Belețoiu : TOTUL ESTE POSIBIL
Alerg la AUR pentru copiii munților!