Cel mai frumos cadou de ziua mea anul acesta ar fi sa pot ajuta pe cineva sa fie un pas mai aproape de implinirea visului sau

 

Carmen-Lucia Fotache TOTUL ESTE POSIBIL

11% Complete
110 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Eu mi-as dori sa fiu cu tine de ziua mea asa ca in fotografie :) dar sezonul de audit si Corona nu tin cu mine. Asa ca o sa imi sarbatoresc ziua muncind cuminte la client.


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de  mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Hai sa ajutam baiatul acesta ca viata i-a dat o carte greu de jucat. 
Telul nu este esential, de ziua mea ai fi luat ceva de 40-50 de lei, doneaza 15-25 de lei, cat ai lasa la un suc  si stii ca ai economisit cateva calorii, te-ai gandit la mine si cel mai important ai ajutat pe cineva.

  
Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Mădălin Dincă are 16 ani, este elev în clasa a X-a la liceul din Bolintin Vale (aflat la 30 de kilometri de casa părintească). Ambii părinții suferă de parapareză spastică, iar asta înseamnă că au nevoie de ajutor pentru a face lucruri care celor mai mulți li se par banale. Mădălin vrea să devină medic chirurg pentru a-i ajuta pe cei aflați în situația părinților lui. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

14 Oct 2020
La multi ani, draga Carmen! Rock on forever! Sper sa ne vedem, cand mai vii prin Romania, cat mai curand (dar zi si tu din timp! :P ).
09 Oct 2020

Luiza

30 RON
08 Oct 2020
Carmen-Lucia Fotache : TOTUL ESTE POSIBIL
Cel mai frumos cadou de ziua mea anul acesta ar fi sa pot ajuta pe cineva sa fie un pas mai aproape de implinirea visului sau