RESTARTIX SUSȚINE MARELE CRĂCIUN!

 

COMUNITATEA RESTARTIX TOTUL ESTE POSIBIL

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,020 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

RestartiX este platforma educațională cu programe de prevenție și îmbunătățire a sănătății prin fizioterapie asistată online.

În zilele rămase până la Crăciun am ales să facem ceva util pentru noi și alți oameni.

Ideea campaniei AȘTEPTÂND CRĂCIUNUL este de a petrece timpul rămas până la Crăciun făcând lucruri care ne ajută să evoluăm și în același timp îi sprijinim și pe ceilalți, pentru că acestui demers i-am asociat o cauză nobilă: sprijinirea a 10.000 de persoane în dificultate pentru a primi un cadou de aceste Sărbători.

 

Te invităm să fii alături de noi cu o donație!

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau în contul de Revolut: 0722446352

cu mențiunea CRĂCIUN

 

SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: da@totulesteposibil.org

 

DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

INTRĂ ȘI TU ÎN CAMPANIE!

Ce se întâmplă mai exact în campania AȘTEPTÂND CRĂCIUNUL? Îți alegi o activitate și împărtășești despre ea cu prietenii pe facebook, promovând linkul dedicat (adică pagina ta de strângere de fonduri).

Poți scrie, citi, depăna amintiri, poți alerga sau planifica obiective, poți învăța să gătești mai multe rețete, poți descoperi mai multe stiluri de a decora casa de Crăciun.

Îți poți dedica mai mult timp ție, în special acum, înainte de sfârșitul anului!

 

MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și rezultate optime.

Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

MARELE CRĂCIUN (2020)

MARELE CRĂCIUN își propune 10.000 de cadouri oferite către copii și bunici vulnerabili. Știm că pare foarte ambițioasă, dar împărțind pe județe numărul total de cadouri, cifrele nu mai sunt atât de mari: practic, vom oferi minim 200 de cadouri în fiecare județ al țării. O campanie TOTUL ESTE POSIBIL & Banca de Haine.

În intervalul 25 noiembrie – 25 decembrie te invităm să faci zilnic ceva util pentru tine! Poți alerga, scrie, planifica obiective, poți învăța să gătești mai multe rețete, poți descoperi mai multe stiluri de a decora casa de Crăciun. Îți poți dedica mai mult timp ție, în special acum, înainte de sfârșitul anului!   Ideea este de a petrece 1 lună până la Crăciun făcâ

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
COMUNITATEA RESTARTIX : TOTUL ESTE POSIBIL
RESTARTIX SUSȚINE MARELE CRĂCIUN!