Pentru tatăl meu, in memoriam de Sfântul Ștefan

 

100% Complete
630 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

S-au împlinit 9 ani de la plecarea dintre noi a cunoscutului jurnalist și om de cultură Ștefan Romeo Ghioc.

Numele domniei sale este înainte de toate, în conștiința publică, sinonim cu cei 35 de ani de presă veritabilă, cu amintiri, cu mii de articole și reportaje, cu multe ore de teren, de interviuri, documentare sau investigații.

 

Un jurnalist de clasă, mentor pentru mulți alți tineri (pe atunci) jurnaliști, respectat de către mulți sportivi pe care i-a susținut direct prin cuvântul scris și implicare în evoluția lor. Deschizător de drumuri în perioada imediat post revoluționară pentru primul cotidian liber privat de presă liberă (Inedit Press) sau pentru primii pași ai primei televiziuni locale, Cony Satv.

 

A fost și rămâne în memoria celor care l-au cunoscut un redutabil om de cultură cu șapte volume publicate și sute de articole în reviste de cultură.

 

“Tata a fost un adevărat mentor pentru mine. Cel cu care încă din clasa a II-a învățam geografie folosind un glob pe care călătoream imaginar și indirect și istoria locurilor unde “ajungeam”. Tata folosea, de atunci, din 1984, învățarea prin descoperire, total în dezacord cu stilul de învățare din acele vremuri. L-am admirat mereu și i-am ascultat mereu prețioasele sfaturi profesionale, chiar și când am fost colegi de presă; atunci cel mai mare critic al meu era tata, iar acest aspect m-a ajutat enorm. Tata era o enciclopedie de cultură generală. Adora literatura clasică, fiind realmente îndrăgostit de opera eminesciană. De altfel m-am convins total de acest aspect, în seara unui octombrie 2005, când, la 61 de ani, tata a început să recite Luceafărul și cu fiecare strofă realizam că e singurul om cunoscut de mine, care a știut la un moment dat integral acest mega poem” mărturisește fiica regretatului publicist, Laura Constanța Ghioc.

 

Întrucât de Sfântul Ștefan ar fi fost ziua dumnealui de nume, fiica Laura a ales să îl comemoreze printr-o faptă bună.

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau în contul de Revolut: 0722446352

 

SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: da@totulesteposibil.org

 

DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și rezultate optime.

Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

Un mod potrivit de a comemora memoria cuiva este sa ii sustii pe cei care au nevoie de ajutor si pe care si el sau ea ar fi vrut sa ii ajute. Inspirati de oamenii de bine de pe Galantom, am adaugat aceasta modalitate de a sustine prin strnangere de fonduri pe platoforma. Poti transforma evenimentele de comemorare ale celor dragi care nu mai sunt printre noi in motive de bucurie pentru cei care au

 

10 Donații

Pentru primul proiect avut in vedere, in favoarea unor copii nevoiasi.
28 Dec 2020

maria tiplea

30 RON
27 Dec 2020
27 Dec 2020

Anonymous

10 RON
27 Dec 2020

Anonymous

75 RON
🎁😊❄ de la mine mai puțin, de la Dumnezeu mai mult! ❤🎀
27 Dec 2020

Loredana Elena Istrate

75 RON
Dăruind, vei dobândi
27 Dec 2020

Anonymous

150 RON
Cu drag, din drag
27 Dec 2020
27 Dec 2020

Giannina Șerban

30 RON
27 Dec 2020

Anonymous

75 RON
27 Dec 2020
IN MEMORIAM: ȘTEFAN ROMEO GHIOC : TOTUL ESTE POSIBIL
Pentru tatăl meu, in memoriam de Sfântul Ștefan