Alerg 21 km pentru 2021

 

Violeta Oltean TOTUL ESTE POSIBIL

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

Dacă te numeri printre alergătorii pasionați, sigur cauți orice prilej să ieși la o alergare. De Anul Nou îți propunem să faci o alergare caritabilă pentru o cauză nobilă. În 2020 TOTUL ESTE POSIBIL a ajutat peste 50.000 de oameni în domenii precum educație, sănătate, sport, artă sau cultură. Ne dorim să putem face măcar pe atât și în 2021, iar pentru asta avem nevoie de fo

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Violeta Oltean : TOTUL ESTE POSIBIL
Alerg 21 km pentru 2021