ALERG ȘI ÎI AJUT PE DAVID DOROJAN!

 

SORIN ANDRICI TOTUL ESTE POSIBIL

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
0
Donații

În 2021 vreau să alerg și să ajut. Am ales cazul unui băiețel cu probleme motorii, David (5 ani). Dacă eu pot alerga, aș dori ca și David să poată merge bine, iar mai târziu poate să descopere bucuria alergării.

Medicii îi dau lui David 100% șansă de vindecare. Fii alături de el cu o donație pentru plata terapiilor!

 

URGENȚE UMANITARE | DAVID LUCA DOROJAN

 

David Luca Dorojan s-a născut un copil aparent perfect sănătos, la 42 de săptămâni, într-o zi de vineri, în decembrie 2015, cu 4.040 kg. Totul a decurs normal. Când avea 13 zile de viață, familia a aflat că David suferă hipotiroidism (lipsește partea dreapta a tiroidei). De atunci ia tiroxina (hormon pentru tiroida) zilnic și îi va trebui toata viața, fiind vital pentru el.

 

La 10 luni a făcut pneumonie de aspirație, urmând să i se pună furtun nasogastric până la vârsta de 1 an și 6 luni. Tot atunci a fost diagnosticat și cu microdeleție cromozom 14, aceasta cauzându-i hipotonie severă și încetinindu-i dezvoltarea.

 

Din 2017, David face terapie la Centrul Robănescu (București) și din 2019 la Centrul Maria Beatrice (Alba Iulia), făcând progrese uriase. Inițial nu putea să își țină nici capul, iar acum face pași cu un cadru. Încă nu are echilibru, cade, dar este foarte ambițios și își dorește foarte mult să meargă și să fie ca fratele lui mai mare.

 

Cognitiv este la vârsta lui, dar motor este la vârsta de 1 an. Dacă urmează terapiile recomandate de către doctori, terapeuții au asigurat familia că șansele să meargă sunt de 100%, iar asta le dă părinților puterea să lupte pentru el și să spere că într-o zi toată munca lui și a lor, cu sprijinul celor care se vor implica, vor da roade și David Luca va putea merge ca ceilalți copiii de vârsta lui.

 

Ca să poată urma terapiile, David are nevoie de 54.000 lei (noiembrie 2020 - septembrie 2021).

 

Două hopuri au fost trecute, David mănâncă acum nepasat, iar de vorbit, a început să facă propoziții din ce în ce mai lungi și cu sens.

RMN-ul și EEG-ul sunt normale, doctorii i-au dat șanse 100% că o să meargă singur și asta dă putere familiei să continue tratamentele.

 

David Luca reprezintă pentru un caz umanitar urgent.

 

Vă rog să vă implicați atât cât vă este în puteri!

 

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL: RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau prin contul de Revolut: 0722446352

cu mențiunea DAVID LUCA DOROJAN

 

 

Împreună suntem mai buni!

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau în contul de Revolut: 0722446352

cu mențiunea DAVID LUCA DOROJAN

 

SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: da@totulesteposibil.org

 

DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care se implică activ și rezultate optime (50.000 de beneficiari în 2020). Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul celor 500 de voluntari, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

David Luca Dorojan are nevoie de ajutor pentru a putea merge.

Îți place să alergi? Îți place să ajuți? În 2021 îți propunem să alergi cu o cauză! Indiferent că ai ales curse de 5, 50 sau 500 de kilometri, indiferent că alergi la concursuri sau doar pentru a te menține în formă, fiecare pas alergat poate aduce un bine cuiva: un copil, un bunic sau un animăluț se pot bucura de un gest umanitar datorită alegerii tale.   Asociația TOTUL ES

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!