Dăruiesc ziua mea copiilor prematuri!

 

ALEX SABIN HUSARIU TOTUL ESTE POSIBIL

48.5% Complete
485 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

 

România are în continuare cea mai mare rată a mortalităţii infantile din Uniunea Europeană, cu 6 decese la 1.000 de naşteri vii, aproape dublu faţă de o rată a mortalităţii infantile de 3.4 decese la 1.000 de naşteri vii în Uniunea Europeană. Copiii născuți prematur primesc o șansă la viață prin dotarea maternităților și secțiilor de nou-născuți cu echipamente medicale performante.

 

Copiii născuți prematur, veniți pe lume în intervalul dintre săptămânile 24 și 37 de sarcină, au multe din funcțiile corpului insuficient dezvoltate. O aducere în parametri se poate realiza numai cu echipamente performante, care sa îi ajute pe medici și asistentele medicale să ofere cele mai eficiente intervenții.

 

Aparatura medicală precară, având în multe cazuri peste 20 de ani vechime, pune maternitățile din România în situații dificile. Nevoile de echipament sunt acute: incubatoare pentru terapie intensivă neonatală, ventilatoare neonatale, monitoare pentru funcții vitale, pulsoximetre, mese de resuscitare, lămpi de fototerapie, aparate de radiologie, baloane pentru reanimare, analizoare de gaze, aparate pentru vizualizarea venelor.

 

Prin campania SURVIVOR vom lupta și noi alături de micuții născuți prea devreme, pentru a le asigura o binemeritată șansă la viață!

 

***

 

Strângerea de fonduri de pe această pagină este organizată pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Județean Târgoviște, unde este necesar de urgență minim încă un post pentru terapie intensivă, ansamblu compus din:

VENTLATOR

MONITOR FUNCȚII VITALE

PULSOXIMETRU

Informațiile au fost preluate de la conducerea secției, care a documentat bugetul asociat în baza cererilor de ofertă de la furnizori.

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau în contul de Revolut: 0722446352

cu mențiunea SURVIVOR

 

SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii. Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: da@totulesteposibil.org

 

DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și rezultate optime.

 

Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

SURVIVOR

România are în continuare cea mai mare rată a mortalităţii infantile din Uniunea Europeană, cu 6 decese la 1.000 de naşteri vii, aproape dublu faţă de o rată a mortalităţii infantile de 3.4 decese la 1.000 de naşteri vii în Uniunea Europeană. Copiii născuți prematur vor primi o șansă la viață prin dotarea maternităților și secțiilor de nou-născuți cu echipamente medicale performante.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

Susținem prepararea de oameni sănătoși fizic și mintal!
18 Mar 2021

Giu

50 RON
18 Mar 2021

Anonymous

50 RON
La mulți ani!
17 Mar 2021

Matilda

100 RON
La mulți ani Sabin!
17 Mar 2021

Monika

75 RON
La mulți ani !!felicitări pentru inițiativa 👏👏🤦🏼‍♀️
17 Mar 2021
La multi an, Sabin!
17 Mar 2021
Keep on moving, yourself and people's hearts! ^^
15 Mar 2021
ALEX SABIN HUSARIU : TOTUL ESTE POSIBIL
Dăruiesc ziua mea copiilor prematuri!