Dăruiesc ziua mea lui Liviu Șoimu!

 

IRIS VAVILOV TOTUL ESTE POSIBIL

20% Complete
200 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Liviu Șoimu este un absolvent al Colegiului Național Vasile Alecsandri Galați care a făcut cinste liceului din clasa a V-a până la absolvire.

 

Până acum jumătate de an, Liviu, era un tânăr de 20 ani cu un viitor strălucit în față, un elev de excepție admis la mai multe facultăți din țară și din străinătate.

Dar toate visurile lui au fost spulberate de un diagnostic cumplit:

LEUCEMIE ACUTĂ MONOBLASTICĂ, GRUPĂ DE RISC ÎNALT.

 

De atunci, Liviu a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, unde a primit toate tratamentele existente la noi în țară. Din nefericire, acestea nu au reușit să învingă boala.

Singura posibilitate de a primi un tratament eficient vine, la recomandarea medicilor lui, de la o clinică din Italia, iar costurile se ridică  la 300 000 Euro.

ACEASTA ESTE UNICA LUI ȘANSĂ LA VIAȚĂ.

 

Cum familia nu dispune de aceasta sumă, vă cere cu disperare ajutorul!

Fiecare donație este foarte importantă.

Atât Liviu, cât și părinții săi, vă sunt deja recunoscători!

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau în contul de Revolut & BT PAY: 0722446352

cu mențiunea LIVIU ȘOIMU

 

SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii. Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: da@totulesteposibil.org

 

DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și rezultate optime.

 

Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Liviu este un absolvent de liceu admis la mai multe facultăți din țară și din străinătate, ale cărui visuri au fost spulberate de un diagnostic cumplit: LEUCEMIE ACUTĂ MONOBLASTICĂ, GRUPĂ DE RISC ÎNALT.

Singura posibilitate de a primi un tratament eficient vine, la recomandarea medicilor lui, de la o clinică din Italia. Costurile se ridică  la 300 000 euro, iar cum familia nu dispune de aceasta sumă, ne cere cu disperare ajutorul!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

Anonymous

50 RON
Multă sănătate!
12 Jul 2021
La multi ani frumosi, draga Iris! Multa sanatate si recuperare rapida lui Liviu! 🤗❤️
30 Mar 2021