CRISTIAN IOSEP - TOTUL ESTE POSIBIL

Turul României pentru copiii prematuri!

978 RON Donatii stranse
32.6% Complete
3,000 RON Target
16 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

RO-VELO 360° TOUR Randonneur reprezinta turul României de-a lungul conturului său, într-un format 100% pe cont propriu. RO-VELO 360° TOUR Randonneur (Ro360TR) reprezintă un brevet din categoria BRM1200+ din ciclismul de anduranță, organizat în Romania, de către Randonneurs Romania și Asociația Adevărații VeloPrieteni România, sub licența Randonneurs Mondiaux.

Traseul RO360TR (https://www.strava.com/routes/2775792120045544294), are o lungime de 3.000 km și o diferență de nivel de peste 18.000 metri. Pentru obținerea brevetului, traseul trebuie finalizat în maximum 15 zile (o medie de minimum 200 de km/zi). Startul și sosirea sunt în Giurgiu, existând 23 puncte de control intermediare în localități aflate pe conturul Romaniei.

Cu ocazia acestei provocări sportive, doresc să ajut și o cauză nobilă și m-am oprit asupra campaniei SURVIVOR, care ajută copiii născuți prematur (dotare cu echipament medical adecvat).

România are în continuare cea mai mare rată a mortalităţii infantile din Uniunea Europeană, cu 6 decese la 1.000 de naşteri vii, aproape dublu faţă de o rată a mortalităţii infantile de 3.4 decese la 1.000 de naşteri vii în Uniunea Europeană. Copiii născuți prematur primesc o șansă la viață prin dotarea maternităților și secțiilor de nou-născuți cu echipamente medicale performante.

Copiii născuți prematur, veniți pe lume în intervalul dintre săptămânile 24 și 37 de sarcină, au multe din funcțiile corpului insuficient dezvoltate. O aducere în parametri se poate realiza numai cu echipamente performante, care sa îi ajute pe medici și asistentele medicale să ofere cele mai eficiente intervenții.

Aparatura medicală precară, având în multe cazuri peste 20 de ani vechime, pune maternitățile din România în situații dificile. Nevoile de echipament sunt acute: incubatoare pentru terapie intensivă neonatală, ventilatoare neonatale, monitoare pentru funcții vitale, pulsoximetre, mese de resuscitare, lămpi de fototerapie, aparate de radiologie, baloane pentru reanimare, analizoare de gaze, aparate pentru vizualizarea venelor.

Prin campania SURVIVOR vom lupta și noi alături de micuții născuți prea devreme, pentru a le asigura o binemeritată șansă la viață!

 

***

 

Strângerea de fonduri de pe această pagină este organizată pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Județean Târgoviște, unde este necesar de urgență minim încă un post pentru terapie intensivă, ansamblu compus din:

VENTILATOR

MONITOR FUNCȚII VITALE

PULSOXIMETRU

Informațiile au fost preluate de la conducerea secției, care a documentat bugetul asociat în baza cererilor de ofertă de la furnizori.

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau în contul de Revolut: 0722446352

cu mențiunea SURVIVOR

 

SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii. Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: da@totulesteposibil.org

 

DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și rezultate optime.

 

Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SURVIVOR

România are în continuare cea mai mare rată a mortalităţii infantile din Uniunea Europeană, cu 6 decese la 1.000 de naşteri vii, aproape dublu faţă de o rată a mortalităţii infantile de 3.4 decese la 1.000 de naşteri vii în Uniunea Europeană. Copiii născuți prematur vor primi o șansă la viață prin dotarea maternităților și secțiilor de nou-născuți cu echipamente medicale performante.

RO-VELO 360° TOUR Randonneur

RO-VELO 360° TOUR Randonneur reprezinta turul Romaniei de-a lungul conturului său și este un eveniment care ia startul pe 19 iunie 2021, într-un format 100% pe cont propriu. RO-VELO 360° TOUR Ran

16 Donatii

Anonymous

75 RON
Mulțumesc pentru acest proiect valoros!🙏🙏🙏
16 Jun 2021

Codruta H.

50 RON
Felicitari pentru implicare!Spor la pedalat!
14 Jun 2021

Georgeta

150 RON
14 Jun 2021

Claudiu Mihailescu

75 RON
14 Jun 2021
13 Jun 2021
Esti puternic si sunt convinsa ca o sa duci la capat aceasta provocare cu scop nobil. Ai incredere in tine si fii cu gandul la micutii pe care ii ajuti si la finish!
13 Jun 2021
Mult succes,Cristi!
08 May 2021
Spor la pedalat!
08 May 2021
Felicitari pentru ceea ce faceti si succes !
07 May 2021

DĂNUȚ CONSTANTIN CIUCISAN

30 RON
SPERANȚĂ și CREDINȚĂ, VOINȚĂ și SĂNĂTATE!
07 May 2021

Denisa Oprea

30 RON
07 May 2021
07 May 2021
Succes!
06 May 2021

Anonymous

53 RON
06 May 2021
Succes!
26 Apr 2021

Gratiela

50 RON
Doamne ajuta!
23 Apr 2021