Dăruiesc ziua mea pentru sănătatea lui Alex!

 

NARCISA BOGDĂNESCU TOTUL ESTE POSIBIL

0% Complete
0 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
0
Donations
I want to donate!

Ce poate fi mai frumos decât să fii alături de cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

 

“Cocio” este ultraș al Peluzei Sud de la CSA Steaua, dar în primul rând un tată și soț care are toată viața înainte. Alex iubește Steaua București încă de la vârsta de 10 ani, când a mers prima dată pe Ghencea! La vârsta de 13 ani și a îndeplinit visul de a juca pentru Steaua. A activat ca atacant în cadrul grupelor de juniori ale CSA Steaua București timp de 2 ani și jumătate și de atunci, timp de peste 20 de ani, nu a mai lipsit de la meciurile echipei, nici în meciurile de pe Ghencea, nici în deplasări și nici chiar în meciurile din cupele europene! Întotdeauna a fost atras de fenomenul ultras și Peluza Sud Steaua.

 

Timp de 35 de ani viața pentru el a fost cel mai bun prieten, pentru că el iubește viața. Alexandru Cociomeagă este un om blând și săritor, care trăiește mereu înconjurat de zâmbetele copilului său, al soției, al familiei și prietenilor. Însă viața ne pune la încercare mult mai mult decât am fi putut gândi vreodată. O simplă durere de umăr s-a transformat într-un diagnostic devastator: o tumoare foarte rară (leiomiosarcom), de dimensiuni enorme (20 cm), cu metastaze la ficat.

 

Intervenția chirurgicală este extrem de periculoasă, singura variantă fiind tratamente care să oprească răspândirea cancerului și diminuarea tumorii. În speranța de a găsi un tratament care să se plieze pe nevoile lui, familia a ajuns în Belgia. După investigații amănunțite la Spitalul Erasme au fost redirecționați către Institutul Jules Bordet, institut oncologic specializat în tratarea tumorilor rare, unde vor fi reluate investigațiile și unde se încearcă identificarea unei scheme de tratament inovator care să îl poata ajuta.

 

Alexandru are nevoie de ajutorul nostru, ședintele de chimioterapie, tratamentul, operația fiind extrem de costisitoare (peste 100 000 euro), sumă care depășește cu mult posibilitățile financiare ale familiei. Alexandru este și va fi un luptator, iar orice donație este pentru el o speranță pentru victorie!

 

Susține campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau printr-o donație prin Revolut / BT PAY, la numărul: 0722446352

cu mențiunea ALEXANDRU COCIOMEAGĂ

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

în contul de Revolut / BT PAY: 0722446352

cu mențiunea ALEXANDRU COCIOMEAGĂ

 

SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii. Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: da@totulesteposibil.org

 

DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și rezultate optime (50.000 de beneficiari în 2020).

 

Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

“Cocio” este ultraș al Peluzei Sud de la CSA Steaua, dar în primul rând un tată și soț care la 35 de ani are toată viața înainte. O simplă durere de umăr s-a transformat într-un diagnostic devastator: o tumoare foarte rară (leiomiosarcom), de dimensiuni enorme (20 cm), cu metastaze la ficat, intervențiile medicale necesare depășind suma de 100.000 euro.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!