FAPTE BUNE DE CRĂCIUN

 

GEORGE BALTĂ TOTUL ESTE POSIBIL

51.01% Complete
10,202 RON
Sumă strânsă
20,000 RON
Target
75
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să lansez o invitație pentru a ajuta familii în dificultate, cu ocazia Crăciunului.

 

FAMILIA 2, FAMILIA ȘTEFANIEI

Mă numesc Pantazi Ștefania și sunt elevă în clasa a X-a, la unul dintre cele mai bune licee din Ploiești. Am intrat la profilul de matematică-informatică bilingv engleză cu o medie de 9.48.

Îmi doresc să profesez într-o carieră de succes în domeniul IT, pentru a-mi îndeplini visul de mic copil și pentru a-mi depăși situația financiară actuală.

Mă mulțumesc întotdeauna cu puținul pe care îl am și mă mândresc cu educația primită și trăsăturile de caracter pe care părinții mei mi le-au insuflat. Nu mi-a plăcut niciodată să mă plâng de condițiile pe care le am, ba dimpotrivă, am apreciat eforturile depuse de părinții mei pentru a mă crește. Consider că educația primită și dorința de a învăța constant la un nivel înalt mă vor ajuta să îmi realizez dorințele din copilărie.
Lucrurile pe care mi le-aș dori cel mai mult și care ar constitui un ajutor imens pentru mine, find strict necesare, ar fi un laptop sau tabletă pentru a-mi defășura orele de curs și pentru a-mi efectua temele (în momentul de fata având un laptop vechi nefuncțional). De asemenea, îmi doresc o mașină de spălat rufe pentru mama mea deoarece o văd în ce condiții grele se chinuie să spele hainele într-o mașină veche în debara. De asemenea, câteva alimente și articole de igienă din strictul necesar nouă, ar fi o bucurie imensă odată cu venirea Sărbătorilor de iarna! 
Ma bucur ca am aflat de fundația dumneavoastră și mi-ați dăruit o rază de speranță în viata mea și și mulțumesc pentru că mi-ați oferit șansă de a-mi exprima nevoile și dorințele!

 

FAMILIA 1

Familia Danielei (Poienarii Apostoli, Prahova) are trei copii, doi frați gemeni (Alex & Gabi) și o fetiță cu Sindrom Down (Anais). Băieții sunt abandonați de tatăl lor. Acesta nu îi ajută financiar și nici nu îi sprijină cu actele necesare acordării unei burse sociale sau în vederea obținerii vreunui voucher de la Stat, refuzând să se implice financiar sau moral în creșterea și educarea lor. Surioara lor, Maria, de 2 ani și 3 luni, are Sindrom Down și este mai tot timpul agitată și plângăcioasă (când frații fac lecții online, se aude țipând / plângând în fundal).

Sunt foarte săraci, au posibilități materiale foarte reduse, dar sunt foarte respectuoși, săritori, prietenoși și jucăuși. Copiii nu lipsesc de la școală decât din motive medicale bine întemeiate. Mama se străduiește să îi ajute la lecții cât poate de mult sau mai bine zis, cât o lasă fetița care îi solicită toată atenția. Copiii citesc cursiv, cu intonație și sunt încântați când primesc vreo carte de povești de la colegi. Învață după puterile lor și sunt foarte cuminți și receptivi. În perioada cursurilor online, cei doi frați intră la ore de pe un telefon mai vechi sau de pe o tabletă al cărei sonor este foarte deranjant. Vin la școală foarte curați, îngrijiți, au pachețel, dar de multe ori hăinuțele lor miros a fum, de la soba din camera în care dorm. Merită să fie ajutați cu oricât de puțin! Se bucură atât de mult și de lucruri mărunte.

Familia ar mai avea nevoie de un frigider și un aragaz. Au unele foarte vechi și uzate, dar o astfel de achiziție este peste puterile lor.

Băieții ar avea nevoie de o tabletă mai bună, după care să se poată conecta la cursuri, au nevoie de tricouri, de romane pentru copii sau de orice altceva ce ne este nouă de prisos prin casă.

 

Te invit să fii alături de mine, donând pentru această cauză.

 

Susține campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau printr-o donație prin Revolut / BT PAY, la numărul: 0722446352

cu mențiunea FAPTE BUNE DE CRĂCIUN

 

Împreună suntem mai buni!

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau în contul de Revolut / BT PAY: 0722446352

 

SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: da@totulesteposibil.org

 

DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și rezultate optime.

Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

Te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Galantom și să le spui familiei și prietenilor că în locul cadourilor, îți dorești să susțineți împreună pe cineva care are nevoie de ajutor. În

 

75 Donații

Smaranda Sălăjan

200 RON
Felicitări George pt implicare! Cu drag pentru Ștefania! Sărbători frumoase tuturor!
17 Dec 2021

Anonymous

300 RON
17 Dec 2021

Anonymous

150 RON
16 Dec 2021
16 Dec 2021
16 Dec 2021
16 Dec 2021
16 Dec 2021

Anonymous

75 RON
16 Dec 2021
12 Dec 2021

Anonymous

50 RON
12 Dec 2021

Bradutul Vesel

1,100 RON
Bradutul Vesel s-a alaturat campaniei organizate de George si am pus in vanzare 3 Braduti Magici. 3 oameni dragi Bradutului au raspuns rapid initiativei! Multumim tuturor! Totul este posibil! :)
08 Dec 2021

Anonymous

30 RON
06 Dec 2021
Sunt foarte încântată de tot ceea ce faci și ma bucur tare ca pot contribui și eu în proiectele tale! Multă sănătate tuturor ❤
06 Dec 2021
Cu puținul nostru se adună și pt alții.
05 Dec 2021

Loredana

75 RON
03 Dec 2021

Anonymous

75 RON
03 Dec 2021
Sărbători fericite! Asa cum trebuie sa le aibă oricine!
03 Dec 2021
02 Dec 2021
02 Dec 2021
Sarbatori fericite!
02 Dec 2021
Sărbători fericite!!
01 Dec 2021
01 Dec 2021
01 Dec 2021

Anonymous

30 RON
01 Dec 2021

Sa facem oameni fericiti!🤍💫

300 RON
Craciunul trebuie sa aiba acelasi simbol pentru toti!🎄🧸🎁🎊❄️☃️💞
01 Dec 2021

Anonymous

30 RON
01 Dec 2021

Anonymous

75 RON
01 Dec 2021
01 Dec 2021

Oti

50 RON
01 Dec 2021

Ramona

150 RON
01 Dec 2021
GEORGE BALTĂ : TOTUL ESTE POSIBIL
FAPTE BUNE DE CRĂCIUN