DE ZIUA MEA, ÎMI DORESC CA DAVID SĂ MEARGĂ!

 

ROXANA DOROJAN TOTUL ESTE POSIBIL

18% Complete
180 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

 

David Luca Dorojan s-a născut un copil aparent perfect sănătos, la 42 de săptămâni, într-o zi de vineri, în decembrie 2015, cu 4.040 kg. Totul a decurs normal. Când avea 13 zile de viață, familia a aflat că David suferă hipotiroidism (lipsește partea dreapta a tiroidei). De atunci ia tiroxina (hormon pentru tiroida) zilnic și îi va trebui toata viața, fiind vital pentru el.

 

La 10 luni a făcut pneumonie de aspirație, urmând să i se pună furtun nasogastric până la vârsta de 1 an și 6 luni. Tot atunci a fost diagnosticat și cu microdeleție cromozom 14, aceasta cauzându-i hipotonie severă și încetinindu-i dezvoltarea.

 

Din 2017, David face terapie la Centrul Robănescu (București) și din 2019 la Centrul Maria Beatrice (Alba Iulia), făcând progrese uriase. Inițial nu putea să își țină nici capul, iar acum face pași cu un cadru. Încă nu are echilibru, cade, dar este foarte ambițios și își dorește foarte mult să meargă și să fie ca fratele lui mai mare.

Cognitiv este la vârsta lui, dar motor este la vârsta de 1 an. Dacă urmează terapiile recomandate de către doctori, terapeuții au asigurat familia că șansele să meargă sunt de 100%, iar asta le dă părinților puterea să lupte pentru el și să spere că într-o zi toată munca lui și a lor, cu sprijinul celor care se vor implica, vor da roade și David Luca va putea merge ca ceilalți copiii de vârsta lui.

 

Marile provocări rămân însă costurile repetate pentru terapii și echipament medical.

Costurile terapiilor sunt de 12.000 lei pe luna (variabil +/-), în funcție de prestatorul procedurilor/numărul de ore terapie) și cuprind următoarele terapii:

- Kinetoterapie

- Hidroterapie

- Mecanoterapie

- Balance-suit

- Vojta

- Hipoterapie

- Logopedie

- Masaj

- Psiho-Terapie ocupationala

 

Pe lânga terapiile care le urmează, David are nevoie de un dispozitiv medical, o placă cu vibrații Galileo S35 (pret achizitie 5397 euro), un echipament extrem de necesar, care îl va ajuta la: stimularea propriocepției, îmbunătațirea echilibrului și coordonării, creșterea forței musculare, creșterea mobilității articulare și reglarea tonusului muscular.

Galileo S35 la care David a lucrat cu mult entuziasm și dăruire, este un dispozitiv medical care oferă multe șanse pentru recuperarea lui David.

 

David Luca reprezintă pentru un caz umanitar urgent.

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL: RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau prin contul de Revolut: 0722446352

cu mențiunea DAVID LUCA DOROJAN

 

Împreună suntem mai buni!

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau în contul de Revolut: 0722446352

cu mențiunea DAVID LUCA DOROJAN

 

SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: da@totulesteposibil.org

 

DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și rezultate optime.

Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

David Luca Dorojan s-a născut un copil aparent perfect sănătos (decembrie 2015). Cognitiv este la vârsta lui, dar motor mai are de lucru. Dacă urmează terapiile recomandate de către doctori, terapeuții au asigurat familia că șansele ca el să meargă sunt de 100%.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

La multi ani si multa sanatate!
12 Jan 2022
11 Jan 2022