ALERG LA ULTRA TRAIL TARRAGONA PENTRU DAVID!

 

Claudiu Belețoiu TOTUL ESTE POSIBIL

12.424242424242% Complete
410 RON
Sumă strânsă
3,300 RON
Target
6
Donații

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să alerg 330 de kilometri la Ultra Trail Tarragona pentru o cauză dragă mie.

 

David Luca Dorojan s-a născut un copil aparent perfect sănătos, la 42 de săptămâni, într-o zi de vineri, în decembrie 2015, cu 4.040 kg. Totul a decurs normal. Când avea 13 zile de viață, familia a aflat că David suferă hipotiroidism (lipsește partea dreapta a tiroidei). De atunci ia tiroxina (hormon pentru tiroida) zilnic și îi va trebui toata viața, fiind vital pentru el.

 

La 10 luni a făcut pneumonie de aspirație, urmând să i se pună furtun nasogastric până la vârsta de 1 an și 6 luni. Tot atunci a fost diagnosticat și cu microdeleție cromozom 14, aceasta cauzându-i hipotonie severă și încetinindu-i dezvoltarea.

 

Din 2017, David face terapie la Centrul Robănescu (București) și din 2019 la Centrul Maria Beatrice (Alba Iulia), făcând progrese uriase. Inițial nu putea să își țină nici capul, iar acum face pași cu un cadru. Încă nu are echilibru, cade, dar este foarte ambițios și își dorește foarte mult să meargă și să fie ca fratele lui mai mare.

Cognitiv este la vârsta lui, dar motor este la vârsta de 1 an. Dacă urmează terapiile recomandate de către doctori, terapeuții au asigurat familia că șansele să meargă sunt de 100%, iar asta le dă părinților puterea să lupte pentru el și să spere că într-o zi toată munca lui și a lor, cu sprijinul celor care se vor implica, vor da roade și David Luca va putea merge ca ceilalți copiii de vârsta lui.

 

Marile provocări rămân însă costurile repetate pentru terapii și echipament medical.

Costurile terapiilor sunt de 12.000 lei pe luna (variabil +/-), în funcție de prestatorul procedurilor/numărul de ore terapie) și cuprind următoarele terapii:

- Kinetoterapie

- Hidroterapie

- Mecanoterapie

- Balance-suit

- Vojta

- Hipoterapie

- Logopedie

- Masaj

- Psiho-Terapie ocupationala

 

Pe lânga terapiile care le urmează, David are nevoie de un dispozitiv medical, o placă cu vibrații Galileo S35 (pret achizitie 5397 euro), un echipament extrem de necesar, care îl va ajuta la: stimularea propriocepției, îmbunătațirea echilibrului și coordonării, creșterea forței musculare, creșterea mobilității articulare și reglarea tonusului muscular.

Galileo S35 la care David a lucrat cu mult entuziasm și dăruire, este un dispozitiv medical care oferă multe șanse pentru recuperarea lui David.

 

David Luca reprezintă pentru un caz umanitar urgent.

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL: RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau prin contul de Revolut: 0722446352

cu mențiunea DAVID LUCA DOROJAN

 

Împreună suntem mai buni!

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

sau în contul de Revolut: 0722446352

cu mențiunea DAVID LUCA DOROJAN

 

SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: da@totulesteposibil.org

 

DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și rezultate optime.

Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

David Luca Dorojan are nevoie de ajutor pentru a putea merge.

În perioada 9-13 martie are loc ULTRA TRAIL TARRAGONA. Conceptul organizatorilor este să aducă alergarea montană într-o regiune cu încărcătură istorică, pentru a face cât mai cunoscută istoria și tradițiile locale. Concursul are 5 probe în 2022, probele având distanțe între 21 și 330 de kilometri. 21K CALA ROMANA TRAIL 45K VIA AUGUSTA TRAIL 68K ULTRA TRAIL IMPERIAL 112K GRAN TR

 

6 Donații

Felicitări, Claudiu!!
12 Mar 2022

ALINA CARNARU

100 RON
Hai, Claudiu! Ptr David! Ptr tine! MUUULT SUCCES!!!
11 Mar 2022
Succes
08 Mar 2022

Diana

50 RON
04 Mar 2022

Anonymous

30 RON
26 Feb 2022
15 Feb 2022