Susțin participarea Andreei Pîșcu la UTMB!

 

FLORIN ANDREI TOTUL ESTE POSIBIL

13% Complete
130 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
2
Donations
I want to donate!

Andreea Pîșcu este multiplă campioană a României în proba de semimaraton, având excelente rezultate și în alergarea montană, fiind calificată pentru participarea la UTMB (Ultra Trail du Mont Blanc), proba OCC (55k). Andreea este câștigătoarea Val d'Aran by UTMB 2021 (prima ediție).

Deși a ajuns la acest nivel de performanță pentru țara noastră, Andreea câștigă în prezent o sumă modică de la clubul la care este legitimată, având nevoie de suport financiar pentru a continua să facă performanță pentru România. TOTUL ESTE POSIBIL este alături de Andreea Pîșcu din 2019, iar acum este momentul să fim din nou uniți pentru ea!

Pe 25 august 2022, Andreea ia startul OCC și poate obține un rezultat foarte bun. Concursul din Alpi are însă nevoie atât de pregătire fizică, dar și de un buget corespunzător, cursele externe fiind de obicei costisitoare, întrucât implică: transport, cazări, mese, înscrieri, echipament, vitamine.

Pentru a face posibilă prezența ei la startul OCC vă provocăm la o alergare virtuală pe 16 iulie.

 

CUM POȚI AJUTA? 

 

ALEARGĂ! Participă la o alergare virtuală pe 16 iulie. Oriunde te-ai afla, pe 16 iulie aleargă pentru cauza Andreei, alegând una dintre cele 5 distanțe:

1 x 5.5 km

2 x 5.5 km (11 km)

4 x 5.5 km (22 km)

6 x 5.5 km (33 km)

55 km

Postează alergarea în social media, cu un screen shot din aplicația de alergare și linkul de fundraising: https://tinyurl.com/UTMB-Andreea 

 

STRÂNGE FONDURI! Dacă vrei să ai propria pagină de strângere de fonduri pentru Andreea, este suficient să trimiți un mesaj pe pagina de Facebook / Instagram TOTUL ESTE POSIBIL sau pe adresa de e-mail: da@totulesteposibil.org. 

 

DONEAZĂ!

donații direct prin card: https://tinyurl.com/UTMB-Andreea

cont: RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania

Revolut / BT PAY: 0722446352 cu mențiunea: ANDREEA PÎȘCU

 

Contribuie și tu pentru a susține cauza Andreei la UTMB!

 

***

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și cu rezultate optime. Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Andreea Pîșcu este campiona României la semimaraton (categoriile tineret & seniori), având excelente rezultate și în alergarea montană.

Andreea Pîșcu este de 3 ori campioana României în proba de semimaraton, având numeroase rezultate de top în alergarea de șosea și alergarea montană. Din păcate, situația financiară a majorității sportivilor români este una dificilă, iar cursele externe reprezintă pentru ei praguri intangibile. Anul acesta, Andreea Pîșcu reprezintă România la UTMB (Ultra Trail du Mont Blanc), c

 

2 Donations

Felicitări!
16 Jul 2022
Felicitări și Succes! 😎 Aprecieri maxime! 👏👏👏
14 Jul 2022
FLORIN ANDREI : TOTUL ESTE POSIBIL
Susțin participarea Andreei Pîșcu la UTMB!