Dăruiesc ziua mea pentru educație

 

RAMONA DINICĂ TOTUL ESTE POSIBIL

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ziua de naștere este un moment special. Ne reconectăm cu oamenii cei mai importanți din viața noastră, primim felicitări, ni se oferă cadouri. Campania DĂRUIESC ZIUA MEA oferă șansa de a-ți alege cadoul primit, iar eu am ales să ajut educația!

Așadar, anul acesta dăruiesc ziua mea campaniei VREAU SĂ MERG LA ȘCOALĂ a asociației TOTUL ESTE POSIBIL, iar cel mai frumos cadou pe care poți să mi-l faci este să donezi pentru cauza pe care am ales-o. La mulți ani buni, la mulți ani cu bine!

***

"Cum arată astăzi școala, așa va arăta mâine țara". Spiru Haret

Educația este esențială pentru formarea fiecărui tânăr și pentru viitorul de mâine.

 

Campania VREAU SĂ MERG LA ȘCOALĂ! oferă acces la rechizite pentru elevi & profesori și se adresează:

copiilor și tinerilor care nu au posibilitatea de a urma școala în condiții decente

cadrelor didactice (educatori, învățători, profesori), care își doresc să aibă mai multe resurse educaționale pentru clasele lor de elevi

managerilor și directorilor de unități de învățământ care își doresc îmbunătățiri în grădinițele, școlile, liceele sau universitățile pe care le conduc

 

Documentarea cazurilor se face cu ajutorul dascălilor colaboratori, liderilor de comunități locale sau voluntarilor asociației.

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

DONEAZĂ!

card: https://tinyurl.com/VREAU-SCOALA

cont: RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania

Revolut / BT PAY: 0722446352 cu mențiunea: ȘCOALĂ

 

STRÂNGE FONDURI!

Dacă vrei să ai propria pagină de strângere de fonduri pentru această cauză, este suficient să trimiți un mesaj pe pagina de Facebook / Instagram TOTUL ESTE POSIBIL sau pe adresa de e-mail: da@totulesteposibil.org. Poți crea și pe cont propriu o strângere de fonduri, dăruindu-ți ziua de naștere, aici: https://ziuata.galantom.ro/fundraising_pages/create?id_project=1838. De asemenea, poți asocia un eveniment sportiv sau un alt eveniment personal acestei cauze

 

SPONSORIZEAZĂ!

Companiile interesate de participarea la campanie, vor primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare.

Solicită contractul aici: da@totulesteposibil.org.

 

DISTRIBUIE CAUZA!

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre această cauză, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ CAUZA!

 

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre cauză sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

Contribuie și tu pentru a susține educația!

 

***

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și cu rezultate optime. Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

 

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

"Cum arată astăzi școala, așa va arăta mâine țara". Spiru Haret

Campania oferă acces la rechizite pentru elevi & profesori. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
RAMONA DINICĂ : TOTUL ESTE POSIBIL
Dăruiesc ziua mea pentru educație