Dăruiesc ziua mea pentru vederea lui Rareș!

 

ALINA CÂRNARU TOTUL ESTE POSIBIL

100% Complete
1,509 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ce poate fi mai frumos decât să fii alături de cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Vă las mai jos povestea familiei Dragomir și cauza impresionantă a lui Rareș, băiețelul care s-a născut orb. Povestea este spusă chiar de tatăl copilașului.

Mă numesc Teodor Dragomir, am 30 de ani și sunt din Județul Călărași, iar aceasta este povestea mea.

Din păcate, din cauza handicapului de care sufăr, nu sunt apt pentru a munci. În anul 2015 am primit gradul de handicap accentuat pe viață, deoarece sufăr de cataractă congenitală, iar angajatorii nu doresc să mă primească în câmpul muncii din cauza problemelor cu vederea. Nu sunt operat și nici nu pot fi operat, iar medicii m-au avertizat acum mai mulți ani că până la 50 de ani îmi voi pierde complet vederea.

Sunt căsătorit și am doi copii minunați: o fetiță, Bianca-Lavinia (data nașterii: 15.12.2018), care este bolnavă de anemie severă și nu mănâncă nimic în afară de lapte și un băiețel minunat, Rareș-Georgian (data nașterii 20.04.2020), care s-a născut orb, cu diagnosticul de OS Cataractă Congenitală și Pseudofachie de CP, efectuându-se operații curente la ochișori din ajutorul donațiilor oamenilor buni. Băiețelului i-a fost făcut implant de cristalin la ambii ochi, dar urmează alte intervenții chirurgicale pentru ca el să-și îmbunătățească vederea. Toate operațiile trebuie făcute la timp, pentru a-și produce efectele și îl vor ajuta pe Rareș să vadă în proporție de 50%, iar boala astfel nu o să mai avanseze.

Până în acest moment Rareș a suferit deja multiple intervenții chirurgicale, în pofida vîrstei lui foarte fragede. Vă rugăm din suflet să fiți alături de noi pentru cele care vor urma!

 

***

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

DONEAZĂ!

card: pe această pagină

cont: RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

Revolut / BT PAY: 0722446352 cu mențiunea: RAREȘ

 

STRÂNGE FONDURI!

Dacă vrei să ai propria pagină de strângere de fonduri pentru această cauză, este suficient să trimiți un mesaj pe pagina de Facebook / Instagram TOTUL ESTE POSIBIL sau pe adresa de e-mail: da@totulesteposibil.org. Poți crea și pe cont propriu o strângere de fonduri, dăruindu-ți ziua de naștere, aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=1478

De asemenea, poți asocia un eveniment sportiv sau un alt eveniment personal acestei cauze.

 

SPONSORIZEAZĂ!

Companiile interesate de participarea la campanie, vor primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare.

Solicită contractul aici: da@totulesteposibil.org.

 

DISTRIBUIE CAUZA!

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre această cauză, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ CAUZA!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre cauză sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

Contribuie și tu pentru a-l susține pe Rareș!

 

***

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și cu rezultate optime. Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

 

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Rareș-Georgian (data nașterii 20.04.2020) s-a născut orb, cu diagnosticul de OS Cataractă Congenitală și Pseudofachie de CP. Băiețelului i-a fost făcut implant de cristalin la ambii ochi, dar urmează alte intervenții chirurgicale pentru ca el să-și îmbunătățească vederea. Toate operațiile trebuie făcute la timp, pentru a-și produce efectele și îl vor ajuta pe Rareș să vadă în proporție de 50%.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

ALINA CARNARU

600 RON
PENTRU OPERATIA LUI RARES
25 Jan 2023

Anonymous

75 RON
Un alt fel de "la mulți ani" pentru Alina Carnaru. Sănătate multa!
22 Aug 2022

La mulți ani, Alina, suflet bun! ♥️

100 RON
22 Aug 2022

Anonymous

309 RON
La mulți ani, Alina! 😘
22 Aug 2022
22 Aug 2022
La multi ani, Alina! Binele sa ti se intoarca inzecit
22 Aug 2022

Andreas

100 RON
Multa sanatate!
22 Aug 2022
Ești îngerul meu. Te iubesc. La mulți ani pământești! Hahahahaha.
21 Aug 2022
ALINA CÂRNARU : TOTUL ESTE POSIBIL
Dăruiesc ziua mea pentru vederea lui Rareș!