Dăruiesc ziua mea unei tinere cercetătoare!

 

CRINA BODAN TOTUL ESTE POSIBIL

10% Complete
100 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să dăruiesc ziua mea de naștere pentru o cauză dragă mie. Am ales să susțin cauza Mirunei Neacșu, o tânără de liceu a cărei muncă de cercetare ar putea salva milioane de ochi. Miruna are nevoie de susținere pentru a participa la cel mai mare concurs internațional de ştiinţă la nivel preuniversitar din lume. “Regeneron International Science and Engineering Fair (ISEF)” va avea loc în Dallas, Texas, SUA, în luna aprilie 2023.

 

Cel mai frumos cadou pe care mi-l poți oferi este să donezi pentru cauza pe care am ales-o.

 

CUM POȚI SĂ CONTRIBUI TU?

card: https://tinyurl.com/100mile-pentruMiruna

cont: RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

Revolut / BT PAY: 0722446352 cu mențiunea: Miruna Neacșu

 

Miruna Neacșu a obținut 11 medalii la olimpiadele naționale și 14 medalii și premii la concursurile internaționale de matematică și fizică la care a participat. Și-a început cariera în domeniul cercetării, oferindu-i-se oportunitatea de a dezvolta propriul proiect cu tema „Construcția unui autocorelator de ordinul doi pentru măsurarea duratei pulsurilor laser ultrascurte”, în cadrul celui mai puternic laser din lume, amplasat în România. Experiența de a lucra la acest proiect a fost o adevărată provocare, fiind un domeniu extrem de complex și interesant, care mi-a deschis noi oportunități într-un subiect atât de important, precum laserul și aplicațiile ulterioare ale acestuia.

 

Miruna a ales această temă după ce a aflat despre importanța laserelor cu pulsuri ultrascurte în dezvoltarea chirurgiei umane, în special în oftalmologie. Bunicul Mirunei a orbit când avea 20 de ani, iar tânăra își dorește ca prin munca ei de cercetare să ajute milioane de oameni din întreaga lume care au aceeași dizabilitate. Obiectivele Mirunei pe termen lung sunt să-și extindă cercetarea în pulsuri laser ultrascurte și să se specializeze în tratamentul chirurgiei oftalmologice, astfel încât prin munca sa să poată contribui la descoperiri medicale în acest domeniu.

 

Proiectul său de cercetare a participat la “Concursul de Ştiință și Inginerie din România”, unde s-a clasat pe locul 1, obţinând medalia de aur și calificarea mai departe la concursul “Regeneron International Science and Engineering Fair (ISEF)”, cel mai mare concurs internațional de ştiinţă la nivel preuniversitar din lume, care va avea loc în Dallas, Texas, SUA, în luna aprilie 2023. Participarea la ISEF este foarte importantă pentru Miruna, deoarece va putea întâlni oameni care să o ghideze profesional în viitor, precum și să interacționeze cu tineri care îi împărtășesc pasiunea și obiectivele profesionale.

 

Cu toate acestea, realizările sale s-ar putea opri aici fără ajutorul dumneavoastră, deoarece familia Mirunei nu poate acoperi costurile participării la concursul ISEF, costuri care presupun taxa de înscriere a proiectului şi de participare, costurile aferente transportului și cazării, precum și cele implicate de dezvoltarea în continuare a proiectului său de cercetare pentru a îndeplini standardele înalte cerute de o competiție internațională atât de prestigioasă. Valoarea totală estimată a acestui proiect este de aprox 9.000 USD, dar orice sumă primită fiind foarte apreciată, lucru pentru care vă mulțumește anticipat.

 

CUM POȚI SĂ CONTRIBUI PENTRU CAUZA MIRUNEI?

card: https://tinyurl.com/100mile-pentruMiruna

cont: RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

Revolut / BT PAY: 0722446352 cu mențiunea: Miruna Neacșu

 

STRÂNGE FONDURI!

Dacă vrei să ai propria pagină de strângere de fonduri pentru această cauză, este suficient să trimiți un mesaj pe pagina de Facebook / Instagram TOTUL ESTE POSIBIL sau pe adresa de e-mail: da@totulesteposibil.org.

Poți crea și pe cont propriu o strângere de fonduri, dăruindu-ți ziua de naștere / nume, aici: https://ziuata.galantom.ro/fundraising_pages/create?id_project=2041

De asemenea, poți asocia un eveniment sportiv sau un alt eveniment personal acestei cauze.

 

SPONSORIZEAZĂ!

Companiile interesate de participarea la campanie, vor primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare. Solicită contractul aici: da@totulesteposibil.org.

 

DISTRIBUIE CAUZA!

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre această cauză, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ CAUZA!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre cauză sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

***

 

PERSOANA DE CONTACT:

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

 

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și cu rezultate optime. Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

 

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Miruna Neacșu are nevoie de susținere pentru a participa la cel mai mare concurs internațional de ştiinţă la nivel preuniversitar din lume, care va avea loc în Dallas, Texas, SUA (Mai 2023).

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Anonymous

100 RON
Spor la munca!
01 Jan 2023
CRINA BODAN : TOTUL ESTE POSIBIL
Dăruiesc ziua mea unei tinere cercetătoare!