De ziua mea ajut micii campioni!

 

MONICA ȘUICĂ TOTUL ESTE POSIBIL

3.125% Complete
100 RON
Sumă strânsă
3,200 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să dăruiesc ziua mea de naștere pentru o cauză dragă mie: campania ALL STARS a asociației TOTUL ESTE POSIBIL. Proiectul ajută sportivii profesioniști cu echipament, vitamine, aparate specifice, înscrieri la competiții, cantonamente, oferindu-le și suport de comunicare & PR. Ajutorul este oferit pe o perioadă nedeterminată, asociația fiind alături pe termen lung de cei pe care îi ajută. Sprijinul meu se îndreaptă spre un grup de copii din Târgoviște, care practică înotul de performanță.

Cel mai frumos cadou pe care mi-l poți oferi este să donezi pentru cauza pe care am ales-o.

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

DONEAZĂ!

card: https://tinyurl.com/ALL-STARS-TEAM 

cont: RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania

Revolut / BT PAY: 0722446352 cu mențiunea: ALL STARS

 

STRÂNGE FONDURI!

Dacă vrei să ai propria pagină de strângere de fonduri pentru această cauză, este suficient să trimiți un mesaj pe pagina de Facebook / Instagram TOTUL ESTE POSIBIL sau pe adresa de e-mail: da@totulesteposibil.org. Poți crea și pe cont propriu o strângere de fonduri, dăruindu-ți ziua de naștere, aici: https://ziuata.galantom.ro/fundraising_pages/create?id_project=585. De asemenea, poți asocia un eveniment sportiv sau un alt eveniment personal acestei cauze.

 

SPONSORIZEAZĂ!

Companiile interesate de participarea la campanie, vor primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare.

Solicită contractul aici: da@totulesteposibil.org.

 

DISTRIBUIE CAUZA!

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre această cauză, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ CAUZA!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre cauză sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

Contribuie și tu pentru a susține educația!

 

***

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și cu rezultate optime. Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org     

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

ALL STARS

Susține performanța sportivă! Din echipa ALL STARS fac parte atleți profesioniști cu vârste între 10 și +70 ani, din diferite discipline sportive.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Raluca Tiba

100 RON
La mulți ani de fapte bune!!!
09 Jan 2023
MONICA ȘUICĂ : TOTUL ESTE POSIBIL
De ziua mea ajut micii campioni!