Fapte bune de Crăciun la Cluj EcoTrail UltraMarathon 2023!

 

Gabriel Caraza TOTUL ESTE POSIBIL

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să alerg la Cluj EcoTrail UltraMarathon pentru o cauză dragă mie: campania MARELE CRĂCIUN, un proiect al asociației TOTUL ESTE POSIBIL, prin care buncii și copiii vulnerabili primesc cadouri de Sărbători.

 

În 2020-2022 au fost oferite peste 10.000 de cadouri / ediție. Proiectul este la a patra ediție și organizația își propune același obiectiv: minim 10.000 de bunici & copii fericiți.

 

Te invit să fii alături de mine în cursă, de Ziua Națională a României: eu alerg, tu faci o donație!

 

Împreună suntem mai buni!

 

CUM TE POȚI IMPLICA TU?

 

DONEAZĂ!

 card: apasă butonul VREAU SĂ FAC O DONAȚIE – buton din această pagină

 cont: RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

 revolut.me/totulesteposibil

 paypal.me/TOTULESTEPOSIBIL

 https://www.patreon.com/TOTULESTEPOSIBILcu mențiunea: MARELE CRĂCIUN

 

STRÂNGE FONDURI!

Dacă vrei să ai propria pagină de strângere de fonduri pentru această cauză, este suficient să trimiți un mesaj pe pagina de Facebook / Instagram TOTUL ESTE POSIBIL sau pe adresa de e-mail: da@totulesteposibil.org.

Poți crea și pe cont propriu o strângere de fonduri, dăruindu-ți ziua de naștere, aici: https://ziuata.galantom.ro/fundraising_pages/create?id_project=2258

De asemenea, poți asocia un eveniment sportiv sau un alt eveniment personal acestei cauze.

 

SPONSORIZEAZĂ!

Companiile interesate de participarea la campanie, vor primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare.

Solicită contractul aici: da@totulesteposibil.org.

 

DISTRIBUIE CAUZA!

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre această cauză, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

MEDIATIZEAZĂ CAUZA!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre cauză sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

***

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și cu rezultate optime. Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele organizației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

MARELE CRĂCIUN (2023)

 

Crăciunul este pentru cei mai mulți oameni cea mai MARE Sărbătoare, așa că a fost simplu să creăm campania MARELE CRĂCIUN, prin care vom oferi cadouri copiilor și bunicilor vulnerabili.

Conceptul Cluj EcoTrail a apărut din nevoia de a crea curse de alergare responsabile față de mediu în apropierea unui mare oraș și din dorința de a oferi probe accesibile tuturor, indiferent de distanță. Concursul propus este și un alt mod de a sărbători Ziua României: 3 curse accesibile pentru fiecare, puncte ITRA, traseu provocator. Parteneri și alergători de top se regăsesc înt

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Gabriel Caraza : TOTUL ESTE POSIBIL
Fapte bune de Crăciun la Cluj EcoTrail UltraMarathon 2023!