Dăruiesc ziua mea pentru școala de vară

 

Eliza Nițescu TOTUL ESTE POSIBIL

40.434782608696% Complete
1,860 RON
Donations raised
4,600 RON
Target
12
Donations
I want to donate!

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

 

Pentru copiii care doresc să își păstreze mintea activă și pe parcursul vacanței, asociația TOTUL ESTE POSIBIL a creat campania AN-TAN-TE, adică școala & grădinița de vară pentru copiii care vor să învețe și în vacanța mare. Totul se învață într-un format modern, atractiv, interactiv! Proiectul ajută școlile (cu precădere pe cele din mediul rural) cu resurse educaționale constând în cărți, rechizite, jocuri creative și articole hobby, pentru ca cei mici să îşi mențină mintea activă și să înceapă în formă noul an școlar.

 

În 2024, proiectul ajunge deja la cea de a cincea ediție.

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

1. CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei, pe această pagină (prin card)

Contribuții alternative:

 cont: RO36BTRLRONCRT0386479601

 paypal.me/TOTULESTEPOSIBIL

 https://www.patreon.com/TOTULESTEPOSIBIL

 revolut.me/totulesteposibil

cu mențiunea: ȘCOALA DE VARĂ

 

2. SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii. Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: eliza@totulesteposibil.org

 

3. DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

4. MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANĂ DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și cu rezultate optime. Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

AN-TAN-TE (2024)

 

Pentru copiii care doresc să își păstreze mintea activă și pe parcursul vacanței, am creat campania AN-TAN-TE, școala & grădinița de vară adresată copiilor care vor să învețe și în vacanța mare. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donations

La multi ani minunati Eliza! O zi minunata, cu multe bucurii!
12 Jun 2024
Să fii binecuvântată! La mulți ani!❤️
12 Jun 2024

Anonymous

150 RON
La multi ani cu bucurie, Eliza. Iti multumesc pentru tot ce faci.
11 Jun 2024
La mulți ani, Eliza! Mulți ani sănătoși, cu energie bună si putere sa iti continui misiunea de a face lumea din jur un pic mai buna. Te îmbrățișez
11 Jun 2024

Cristina N

50 RON
La mulți ani, frumoși și buni!!🙏🍀
11 Jun 2024
La mulți ani, Eliza!
11 Jun 2024
La multi ani fericiti, draga mea Eliza, e o bucurie ca te-am cunoscut! Sa ai un an asa cum iti doresti, cu ce e mai bun pentru cresterea ta! 🤗🙏❤️
10 Jun 2024

Alina Varzaru

50 RON
La multi ani, Eliza! Sa fii om continuare un om minunat, sa ne ajuti si pe noi sa contribuim la minunile tale si ale lui Claudiu! Multa sanatate, rabdare, putere si multa iubire fata de oameni! Multumesc, va imbratisez cu mare drag!
10 Jun 2024
105 RON
Bună, Eliza dragă! La mulți ani, OM MINUNAT! Eu îmi doresc cartea "De ce iubim Crăciunul?" Mulțumesc pentru tot ceea ce faci!♥️
09 Jun 2024

TUDOR CÂRNARU

100 RON
La muuuulti ani cu BUCURIE!❤️
09 Jun 2024
500 RON
La mulți ani! Sa fie un cadou care sa facă un bine, și să contribuie atât pentru școala de vară, cât și un pic pentru Album!
08 Jun 2024

SOLOMONs

200 RON
La multi ani minunati si plini de bine
08 Jun 2024
Eliza Nițescu : TOTUL ESTE POSIBIL
Dăruiesc ziua mea pentru școala de vară