Aleg pentru educație la Retezat Sky Race!

 

Iulian Pop TOTUL ESTE POSIBIL

3.2% Complete
32 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
1
Donations
I want to donate!

Ce poate fi mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de tine? Anul acesta am hotărât să alerg la Retezat Sky Race pentru o cauză dragă mie.

 

Pentru copiii care doresc să își păstreze mintea activă și pe parcursul vacanței, asociația TOTUL ESTE POSIBIL a creat campania AN-TAN-TE, adică școala & grădinița de vară pentru copiii care vor să învețe și în vacanța mare. Totul se învață într-un format modern, atractiv, interactiv! Proiectul ajută școlile (cu precădere pe cele din mediul rural) cu resurse educaționale constând în cărți, rechizite, jocuri creative și articole hobby, pentru ca cei mici să îşi mențină mintea activă și să înceapă în formă noul an școlar.

 

În 2024, proiectul ajunge deja la cea de a cincea ediție.

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

1. CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei, pe această pagină (prin card)

Contribuții alternative:

▶ cont: RO36BTRLRONCRT0386479601

▶ paypal.me/TOTULESTEPOSIBIL

▶ https://www.patreon.com/TOTULESTEPOSIBIL

▶ revolut.me/totulesteposibil

cu mențiunea: ȘCOALA DE VARĂ

 

2. SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii. Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: eliza@totulesteposibil.org

 

3. DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

4. MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANĂ DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația este o platformă caritabilă pentru cauze din domenii multiple. Educația, sănătatea, sportul, arta, cultura, protecția mediului sau animalelor sunt domeniile în care ne implicăm activ și cu rezultate optime. Întreaga activitate se derulează exclusiv cu ajutorul voluntarilor, asociația neavând niciun angajat.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

AN-TAN-TE (2024)

 

Pentru copiii care doresc să își păstreze mintea activă și pe parcursul vacanței, am creat campania AN-TAN-TE, școala & grădinița de vară adresată copiilor care vor să învețe și în vacanța mare. 

Retezat SkyRace este o cursă ce atrage alergători pasionați de aventură și natură, dornici să își testeze limitele într-un cadru montan unic. În plus față de aspectul competitiv, evenimentul încurajează și spiritul de comunitate, oferind participanților oportunitatea de a împărtăși această experiență extraordinară și de a crea legături durabile cu alți iubitori ai

 

1 Donations

Anonymous

32 RON
Mult succes la cursă! 🫶🏼
13 Jun 2024
Iulian Pop : TOTUL ESTE POSIBIL
Aleg pentru educație la Retezat Sky Race!