Cumpără un bilet virtual la conferința "Întâlnire cu sufletul tău"!

 

Eliza Nițescu TOTUL ESTE POSIBIL

2% Complete
20 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații

Dacă citești acest mesaj, probabil ai fost măcar o dată la un eveniment de dezvoltare personală sau profesională. Adică ai simțit că educația pe care ai primit-o până într-un punct sau faptul că ești auto-didact nu sunt de ajuns și că ai nevoie să continui să te dezvolți.

Din 2013 sunt implicată activ în organizarea și susținerea de evenimente. Majoritatea evenimentelor de calitate costă mulți bani. La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am propus să facem evenimente de calitate, dar fără să cerem bani pe bilet. Totuși, entuziasmul nostru nu ține loc de plata facturilor la hotel și ceilalți furnizori. Un eveniment cu 100 de persoane costă aproximativ 1.000 de lei (închirierea sălii, protocol, printuri, înregistrare video, fotografii profesionale, pachet minimal de reclamă). Asta în condițiile în care toți speakerii își pun la dispoziție PRO BONO timpul, cunoștințele și energia lor, iar singura recompensă pe care o primesc sunt aplauzele publicului. Un bilet virtual la preț de cost este practic 10 lei.

Ne-am obișnuit să cumpărăm haine sau alimente pentru cei săraci. Unii cumpără și cafele în Amsterdam. Foarte fain! Accesul la educație este totuși unul esențial și nu este la îndemâna tuturor. Cum ar fi ca astăzi să ajuți pe cineva să participe poate pentru prima oară la un eveniment de dezvoltare personală și să aibă șansa de a-și schimba perspectiva, să își îmbogățească pachetul de cunoștințe într-un domeniu de care este interesat, să capete energie și încredere, să cunoască oameni pasionați de aceleași domenii?   

La fiecare eveniment lunar TOTUL ESTE POSIBIL mă ocup de concept, organizare, promovare, invitați speciali, logistică... Aloc minim 30 de ore. Da, mai mult de o oră pe zi într-o lună...

În plus, vin cu bani de acasă pentru a plăti furnizorii. Am putut face asta la primele ediții. Acum nu mai pot. Și nici nu este normal. Îmi dedic timpul, cunoștințele și entuziasmul.

Dar pentru restul... pot doar să am încredere că există oameni de bine! Împreună cu tine pot duce acest proiect mai departe. Cumpără un bilet virtual pentru ca noi să putem păstra în continuare accesul gratuit la evenimentele noastre lunare.

Cred în evenimentele de calitate cu intrare liberă oferite tinerilor care au nevoie de altfel de educație și imbold. Dar fără ajutorul tău nu pot reuși! Da, al tău! Tu, cel care citești asta acum. Ai ocazia să faci un super proiect să meargă mai departe.

De ce super proiect? Păi...

Am ajutat un artist pictor să dea viață visului său de a porni pe această direcție, deși în viața de zi cu zi este... IT-ist! 

Am ajutat copii olimpici să intre în contact cu lumea muzicală căreia vor să i se dedice pentru tot restul vieții (excursie organizată pentru copiii din Târgoviște la cele mai importante instituții muzicale din București).

Vom ajuta o multiplă campioană mondială, europeană și balcanică la proba de marș să câștige în continuare medalii pentru România. Are 90 de ani. Da, 90!

Suntem dedicați susținerii celor care au un vis și vor să îl ducă mai departe. Conferințele lunare sunt una din zalele lanțului cu care vrem să legăm oamenii cu potențial de oamenii care vor să sprijine și să încurajeze performanța...

Ajută-mă să păstrez lanțul intact. Cumpără un bilet virtual făcând o donație.

1 bilet virtual = 10 lei

Următorul nostru eveniment este Luni, 29 Mai – Întâlnire cu sufletul tău. Ai toate detaliile aici:

https://www.facebook.com/events/411283805907165/

Pentru câți oameni poți și vrei să iei un bilet la un eveniment care le poate schimba ceva în minte, dar mai ales în suflet?

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu potențial, obiective mărețe și visuri clar conturate care la un punct se opresc din drumul lor mai departe. Motivele sunt multe și pornesc de lipsa de încredere în sine sau a simțului gestionării propriilor proiecte, ajungând până la adevărate blocaje emoționale sau absența cunoștințelor pentru a-și gestiona un plan de carieră. 

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

Majoritatea ONG-urilor își îndreaptă atenția către categoriile defavorizate și tocmai pentru că deja multe organizații fac o muncă excelentă în acest sens, ne-am decis să ne orientăm către persoanele care nu au parte de foarte multă atenție, întrucât de obicei se consideră că ar trebui să se descurce singure, fără ca cineva să se întrebe dacă nu cumva și ei, fiind oameni cu emoții și trăiri, au propriile lor provocări pentru a face pași înainte.

Noi spunem că suntem un ONG care ajută un PIC oamenii și ne diferențiem prin faptul că îi sprijinim pe cei cu Potențial, le oferim Instruire sponsorilor și donatorilor noștri și ne fundamentăm inițiativele pe principiul Conlucrării, adică poți fi ajutat doar dacă oferi, la rândul tău, ajutor.

Totul este posibil dacă vine din inimă și cu un PIC de ajutor:

POTENȚIAL

INSTRUIRE

CONLUCRARE

CUM NE POȚI SPRIJINI

Cu donații directe la evenimentele noastre sau în conturile Asociației:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont lei)

RO83BTRLEURCRT0386479601 (cont euro)

RO87BTRLUSDCRT0386479601 (cont usd)

Prin direcționarea celor 2% din impozitul pe venit (prin completarea formularului 200 sau 230).

Prin direcționarea a până la 20% din impozitul pe profit (pentru persoanele juridice).

Ne dorim să creăm o comunitate globală în care ne sprjinim și să evoluăm reciproc, în care să ne realizăm obiectivele și în care visurile să devină realitate mult mai rapid.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Tu ai avut vreodată un obiectiv pe care nu l-ai putut îndeplini? Prin conferințele lunare marca TOTUL ESTE POSIBIL sprijinim oameni cu potențial să ajungă mai repede la visul lor. Și cu ajutorul tău! 

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotgrafie, desen, muzică...) care doresc să facă la fel.  Așa ne-

 

1 Donații

Felicitări pentru evenimentul organizat, voi ne confirmați ca TOTUL ESTE POSIBIL!!!
03 May 2017