Marius Vornicescu - TOTUL ESTE POSIBIL

Cumpără un bilet virtual la conferința “Întâlnire cu sufletul tău”!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii

 

Pe 29 Mai sunt speaker la conferința “Întâlnire cu sufletul tău”, un eveniment caritabil organizat de Asociația TOTUL ESTE POSIBIL.

 

Evenimentul face parte din seria conferințelor lunare pe care le organizează Asociația, evenimente la care accesul este gratuit pentru toți cei care doresc să participe. Organizarea unui astfel de eveniment cu 100 de persoane costă aproximativ 1.000 de lei (închirierea sălii, protocol, printuri, înregistrare video, fotografii profesionale, pachet minimal de reclamă). Toate acestea în condițiile în care speakerii își pun la dispoziție PRO BONO timpul, cunoștințele și energia lor, iar singura recompensă pe care o primesc sunt aplauzele publicului. Un bilet virtual la preț de cost este practic 10 lei.

 

Eu susțin conferința prin participarea mea pro bono ca speaker la acest eveniment.

 

Poți sprijini și tu organizarea evenimentului, achiziționând bilete virtuale pentru ca cei care nu își permit să plătească să aibă acces gratuit.

 

Ne-am propus ca împreună să acoperim costurile de organizare a evenimentului, adică să strângem 1.000 de lei. Fiecare donație este importantă și contează de asemenea să distribui această campanie.

 

Așadar, Luni, 29 Mai, are loc o întâlnire importantă: Întâlnire cu sufletul tău. Ai toate detaliile evenimentului aici:

https://www.facebook.com/events/411283805907165/

 

Pentru câți oameni poți și vrei să iei un bilet la un eveniment care le poate schimba ceva în minte, dar mai ales în suflet?

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu potențial, obiective mărețe și visuri clar conturate care la un punct se opresc din drumul lor mai departe. Motivele sunt multe și pornesc de lipsa de încredere în sine sau a simțului gestionării propriilor proiecte, ajungând până la adevărate blocaje emoționale sau absența cunoștințelor pentru a-și gestiona un plan de carieră.

 

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

 

Majoritatea ONG-urilor își îndreaptă atenția către categoriile defavorizate și tocmai pentru că deja multe organizații fac o muncă excelentă în acest sens, Asociația TOTUL ESTE POSIBIL s-a orientat către persoanele care nu au parte de foarte multă atenție, întrucât de obicei se consideră că ar trebui să se descurce singure, fără ca cineva să se întrebe dacă nu cumva și ei, fiind oameni cu emoții și trăiri, au propriile lor provocări pentru a face pași înainte.

 

TOTUL ESTE POSIBIL este un ONG care ajută un PIC oamenii și se diferențiază prin faptul că îi sprijină pe cei cu Potențial, le oferă Instruire sponsorilor și donatorilor și își fundamentează inițiativele pe principiul Conlucrării, adică poți fi ajutat doar dacă oferi, la rândul tău, ajutor.

 

Totul este posibil dacă vine din inimă și cu un PIC de ajutor:

POTENȚIAL

INSTRUIRE

CONLUCRARE

 

PROIECTE DERULATE PÂNĂ ÎN PREZENT

 

Martie: Elena Pușcu artist – sprijinirea unei persoane care în viața profesională este IT-ist, pentru a deveni cunoscută ca pictoriță

 

Aprilie: organizarea unei excursii de 1 zi la cele mai importante instituții muzicale din București pentru olimpicii la instrumente muzicale de la Liceul de Artă Bălașa Doamna (Târgoviște)

 

Mai (în desfășurare): campania 777, 7 semi-maratoane în 7 săptămâni pentru a o sprijini pe Elena Pagu (campioană mondială, europeană și balcanică la marș sportiv) să strângă fondurile necesare planului competițional din 2017

 

Iunie (se va lansa oficial chiar în cadrul conferinței din 29 Mai): In memoriam Erik Gulacsi, o campanie de strângere de fonduri pentru ca tatăl lui Erik să poată ajunge pe Denali (Alaska, cel mai înalt munte din Amrica de Nord, 6.184 m), viitorul munte pentru care se pregătea Erik. Bela Gulacsi, tatăl tânărului alpinist va merge în Denali pentru a duce o urnă cu cenușă, permitându-i astfel lui Erik să rămână la altitudine pentru totdeauna.

 

Fiecare proiect al Asociației este susținut pentru minim 1 an, având în vedere complexitatea cauzelor și amploarea obiectivelor.

 

 

CUM POȚI SPRIJINI ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Cu donații directe la evenimentele lunare sau în conturile Asociației:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont lei)

RO83BTRLEURCRT0386479601 (cont euro)

RO87BTRLUSDCRT0386479601 (cont usd)

 

Prin direcționarea celor 2% din impozitul pe venit (prin completarea formularului 200 sau 230).

 

Prin direcționarea a până la 20% din impozitul pe profit (pentru persoanele juridice).

 

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL își dorește să creeze o comunitate globală în care oamenii se sprjină pentru a evolua reciproc, în care să oamenii își reealizează obiectivele și în care visurile devin realitate mult mai rapid.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Conferința Întâlnire cu sufletul tău

Tu ai avut vreodată un obiectiv pe care nu l-ai putut îndeplini? Prin conferințele lunare marca TOTUL ESTE POSIBIL sprijinim oameni cu potențial să ajungă mai repede la visul lor. Și cu ajutorul tău! 

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2017

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!