Claudiu Belețoiu - Asociatia Totul este posibil

TOTUL PENTRU SPORT

1,370 RON Donatii stranse
27.4% Complete
5,000 RON Target
14 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 20 Februarie 2019 voi lua startul la una dintre cursele mele preferate: Transgrancanaria. Se desfășoară într-un colț de paradis și presupune înconjurul Insulei Grancanaria în alergare, într-o cursă de ultramaraton. Voi alerga 269 de km în mai puțin de 100 ore, termenul limită pentru această probă.

Nu este prima dată când particip la această cursă, însă este prima dată când alerg și pentru alți alergători. Din 2015, de când am început să alerg, am asociat diverse campanii de fundraising curselor mele de alergare, iar de data aceasta voi alerga pentru 10 oameni care au aceeași pasiune ca și mine: alergarea.

Fac acest lucru pentru că înțeleg foarte bine ce înseamnă să ai o pasiune pentru care îți dedici timp, energie și bani. Cu toate acestea, uneori partea financiară poate reprezenta o piedică în a participa la anumite curse sau în achiziționarea de echipament.

Tocmai de aceea, cu ajutorul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, prin proiectul TOTUL PENTRU SPORT, îmi propun să ajut 10 alergători care au nevoie de susținere pentru procurarea de echipament, înscrieri la curse ori servicii de specialitate legate de alergare.

Așadar, vă invit să vă alăturați cu donații acestei campanii, pentru a susține sportul și performerii care iubesc alergarea!

CUM DONEZI?

Poți susține proiectul cu o donație pe platforma Galantom sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

TOTUL PENTRU SPORT

Unul dintre domeniile pe care le susținem este sportul. De aceea am inițiat proiectul TOTUL PENTRU SPORT, prin care dorim să ajutăm cu echipament sportiv, produse de nutriție sau aparate specifice, înscrieri la competiții, precum și acces la diverse servicii (recuperare, refacere) diverși sportivi cu potențial de a face performanță și care au nevoie de susținere.

14 Donatii

150 RON
17 apr 2019

Anonymous

300 RON
Felicitati pt tot ceea ce faceti!
02 mar 2019
Good luck my friend!
26 feb 2019
26 feb 2019

Anonymous

50 RON
23 feb 2019
Mult succes Mare Om Claudiu!
22 feb 2019
Hai CLAUDIU, stiu ca e greu acum, dar si frumos este. Iti tin pumnii sa ajungi sanatos pana la linia de finis.
22 feb 2019
22 feb 2019

Jumpy

65 RON
Go big, Hero!
22 feb 2019
20 feb 2019

Daniela Popa

50 RON
19 feb 2019
Succes la antrenamente, ne vedem in Gran Canaria! #Levi
25 ian 2019
Bafta multa omule, atat la monstrul asta de cursa cat si in demersul tau de a pune umarul la miscarea sportiva din Romania. Gestul tau este cu atat mai valoros cu cat vine intr-o perioada in care sportivii (atat amatori cat si profesionisti) nu sunt sprijiniti de forurile indreptatite, pe cat ar merita. Iti tin pumnii si daca pot fi de ajutor cu ceva ...aici sunt!
23 ian 2019
Îți mulțumesc în primul rând pentru tot ce ai făcut și faci pentru mine. Cu siguranță nu merit atâta osteneală... Indiferent ce ne rezervă viitorul, îmi doresc să rămânem prieteni pe viață. Apoi îți mulțumesc pentru că te gândești și la ceilalți și vrei să ajuți și alți alergători. Am văzut că e un sport în care există multă lipsă de susținere, practici murdare și afirmații acuzatoare sau jignitoare. Ești de apreciat că tu practici exact opusul... Donația mea este mică, dar te asigur de o susținere uriașă :-) Acești bani aș vrea să ajungă la Levi. Mult succes la Transgrancanaria! Te iubesc.
23 ian 2019