David Iancu - TOTUL ESTE POSIBIL

De ziua mea vreau să încurajez performanța

385 RON Donatii stranse
77% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În curând se apropie ziua mea de naştere. Voi împlini 26 de ani, din care în ultimii 7 ani am avut foarte puţine săptămâni în care să nu fi făcut sport. Nu am mai făcut fundraising pana acum şi nu mă pricep prea bine la asta, dar anul acesta vreau să îmi donez ziua pentru a-l ajuta pe Ion Candrea sa meargă la campionatul mondial de masters de atletism. Nu ştiu câţi aţi auzit de el, nu are timp să se promoveze pentru că el chiar se antrenează, dar pe mine m-a impresionat pentru că aleargă foarte bine, probabil mai repede decat voi alerga vreodată, deşi ar putea să îmi fie tată, comform vârstei. Am aflat că ar putea participa la campionatul mondial de atletism pentru masters, dar în Romania performanţa adevărată nu e încurajată şi mi-aş dori să îl ajut. Dacă vrei să faci o faptă bună sau să imi faci un cadou de ziua mea, donează pentru Ion Candrea pentru a ne putea reprezenta ţara la un eveniment care chiar contează.


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

9 Donatii

Anonymous

75 RON
27 Mar 2019
La multi ani minunati David! Felicitari pentru acest gand si initiativa frumoasa. Mult succes lui Ion in toate competitiile sportive!
22 Mar 2019
21 Mar 2019
20 Mar 2019
La multi ani!
20 Mar 2019

I

20 RON
19 Mar 2019
Mult succes!
19 Mar 2019

Anonymous

20 RON
Succes! :)
19 Mar 2019

C

10 RON
Succes! :)
19 Mar 2019