Mihaela Rădulescu - Asociatia Totul este posibil

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,075 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

7 Donatii

31 mar 2019

Anca P.

70 RON
31 mar 2019
31 mar 2019
Draga noastra, Iti multumim pentru ca ne-ai dat ocazia sa iti oferim asa cadou :-). Iti dorim sa continui sa te simti implinita, asa incat sa poti da altora imbold si inspiratie :-) Te imbratisam cu dragoste si iti uram multi ani fericiti! Finutii, unul si unul :p
29 mar 2019

Anonymous

75 RON
28 mar 2019
28 mar 2019
30 RON
Te pup. Gand la gand, asta vreau sa fac si eu anul asta. La multi ani <3
23 mar 2019