UN PAS GIGANTIC PENTRU SPORT!

 

Claudiu Belețoiu TOTUL ESTE POSIBIL

44.181818181818% Complete
1,458 RON
Sumă strânsă
3,300 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

UN PAS GIGANTIC PENTRU SPORT!

Pe 8 septembrie 2019 voi lua startul uneia dintre cele mai dificile curse de alergare din lume, Tor des Géants, concurs ajuns anul acesta la ediția aniversară cu numărul X. Cursa de 330 de kilometri dintr-o singură bucată este nevoie să se încadreze în 150 de ore, în tot acest interval atleții având libertatea de a-și gestiona după propria strategie orele de odihnă. Concursul a luat naștere după o idee a lui Cyril Fondeville, un alergător francez, organizator și promotor de curse extreme în zonele cele mai fascinante și dificile din lume și face parte din proiectul 5 Legends, care include 5 dintre cele mai dificile curse de anduranță de trail din lume. Toate au lungimea traseului de peste 300 de km și au loc pe suprafețe foarte diferite (nisip, stâncă, stepă, mlaștină, gheață), la temperaturi între +40° și -50°. Însă cea mai mare încercare pentru concurenți o constituie privarea de somn, care le slăbește multora rezistența psihică.

În afară de lungimea cursei, dificultatea Tor des Géants este sporită și de enorma diferență de nivel: peste 30.000 de metri (oficial se comunică o cifrp mai mică, dar real aceasta este cifra aproximativă confirmată de marea majoritate a finisherilor). De asemenea, concurenții au de atins 32 de vârfuri montane. Luând în calcul uriașa diferență de nivel, este ca și cum ai urca de aproape 4 ori pe Everest – diferența este că nimeni dintre cei care urcă pe Everest nu pleacă de la nivelul mării. Deci nu e ca și cum ai urca “doar” de 4 ori pe Everest, ci de aproape 10 ori!

Din 2015, de când am început să alerg, am asociat diverse campanii de fundraising curselor mele de alergare, iar de data aceasta voi alerga pentru oameni care au aceeași pasiune ca și mine: alergarea. Fac parte din fenomenul alergării montane încă din 2014 și în tot acest timp am ajuns să cunosc mulți sportivi pe care îi admir, a căror muncă o apreciez și ale căror nevoi le înțeleg perfect, pentru că sunt și ale mele. Tocmai pentru că înțeleg că doar sprijinindu-ne unii pe alții putem reuși, am ales să susțin proiectul TOTUL PENTRU SPORT, o campanie inițiată și derulată de ONG-ul TOTUL ESTE POSIBIL, organizație dedicată susținerii performerilor cu potențial și obiective îndrăznețe.

Îmi propun să ajut alți alergători care au nevoie de susținere pentru procurarea de echipament, înscrieri la curse ori servicii de specialitate legate de alergare, asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijinind deja numai în primele 3 luni de la lansarea proiectului minim 10 alergători români, alergători cu palmares și obiective extrem de mari (participări la campionate naționale, europene sau mondiale).

Așadar, vă invit să vă alăturați cu donații acestei campanii, pentru a susține sportul și performerii care iubesc mișcarea!

 

CUM DONEZI?

Poți susține proiectul cu o donație pe platforma Galantom, pe această pagină sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

ONG-ul sprijină persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească în drumul către performanță. Asociația și-a îndreptat atenția asupra persoanelor care au abilități într-un anumit domeniu, au obiective înalte, dar au și nevoie de sprijin pentru a le îndeplini.

Unul dintre domeniile pe care le susține este sportul. De aceea a inițiat proiectul TOTUL PENTRU SPORT, prin care atleții sunt ajutați cu echipament sportiv, produse de nutriție sau aparate specifice, înscrieri la competiții, precum și acces la servicii conexe (recuperare, refacere) diverși sportivi cu potențial de a face performanță și care au nevoie de susținere.

Majoritatea ONG-urilor își îndreaptă sprijinul către categoriile defavorizate. Tocmai pentru că deja multe organizații fac o muncă excelentă în acest sens, asociația TOTUL ESTE POSIBIL se orientează către persoanele care nu au parte de foarte multă susținere și au propriile lor provocări pentru a face pași înainte în cariera aleasă. 

Asociația dorește crearea unei comunități globale de sprijin și evoluție reciprocă, ai cărei membri să își realizeze obiectivele, transformându-și cât mai rapid visurile în realitate!

Poți susține proiectul TOTUL PENTRU SPORT cu o donație pe platforma Galantom sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

Împreună putem contribui ca în sportul românesc să avem din ce în ce mai mulți performeri cu rezultate. Donând pentru această cauză, ajuți ca prin intermediul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL să fie sprijinită performanța!

 

DESPRE MINE

Sunt fondatorul programului SUNT ÎN FORMĂ (www.sunt-in-forma.ro) și un pasionat al stilului de viață activ, dominat de mișcare.

În prezent urmez cursurile UNEFS (Universitatea de Educație Fizică și Sport), având ca obiectiv final obținerea statutului de antrenor.

În 6 ani am participat la peste 60 de competiții de alergare, de la probe de semimaraton, până la maratoane sau ultramaratoane.

Probele mele preferate sunt ultramaratoanele montane, datorită expunerii la efort sporit și conectării cu natura.

Printre cele mai remarcabile reușite ale mele se numără finalizarea unor competiții precum:

- 1000 Balkan Charity Challenge, o cursă 1050 de km (640 de bibicleta și 410 de alergare); aprox. 1000 km parcurși

- TDS (2016), în cadrul UTMB, o cursă de 120 km de alergare montană (+7.250m)

- Marathon 7500, participare în 5 ani consecutivi

- Transgrancanaria (2018, 2019), 269 de km de alergare montană (+13.000 m)

- UTMB (2018), proba de 170 de km (+10.000m)

- 100 miles of Istria, 170 km (+6500m)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

ALL STARS

Susține performanța sportivă! Din echipa ALL STARS fac parte atleți profesioniști cu vârste între 10 și +70 ani, din diferite discipline sportive.

Aflat pe lista celor mai dificile curse de alergare din lume, Tor des Géants a ajunge anul acesta la ediția aniversară cu numărul 10. Cursa de 339 de kilometri dintr-o singură bucată este nevoie să se încadreze în 150 de ore, în tot acest interval atleții având libertatea de a-și gestiona după propria strategie orele de odihnă. Concursul a luat naștere după o idee a lui Cyril Fond

 

10 Donații

23 Sep 2019
Felicitări! Ești un Gigant!
13 Sep 2019
Felicitari Claudiu! Chiar esti un giant terminand aceasta cursa imposibila. La fel cum si inima si bunatatea ta sunt gigantice. Admiratie si respect din partea mea.
13 Sep 2019
150 RON
Sunteti geniali ! Va pup si mult succes !!!
08 Sep 2019

Anonymous

200 RON
Soare pt Soare
04 Sep 2019

Andreea Pîșcu

150 RON
16 Aug 2019

Anonymous

200 RON
Soare pt Soare
11 Aug 2019

Anonymous

200 RON
Soare Pt Soare
05 Jul 2019

Anonymous

200 RON
Pt Soare
02 Jun 2019
Mult succes în cursă! Vom fi mereu alături de tine!
26 Apr 2019
Claudiu Belețoiu : TOTUL ESTE POSIBIL
UN PAS GIGANTIC PENTRU SPORT!