Adrian Moroianu - Asociatia Totul este posibil

Cel mai frumos cadou de ziua mea

650 RON Donatii stranse
32.5% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Vlad Tugulescu (14 ani) este un sportiv cum rar gasesti, mai ales in tenis. Daruirea si capacitatea lui de munca sunt la un nivel foarte ridicat, asa cum sunt si seriozitatea si fair-play-ul.

In prezent locul 29 national, in clasamentul U14, Vlad si-a castigat singur dreptul de a participa la Campionatele Nationale Individuale de Vara U14, care se vor desfasura la Constanta, incepand cu 13 mai. 

Asa cum stiti, tenisul necesita costuri sustinute pentru un sportiv, iar pentru Vlad familia este implicata cu mult peste posibilitati.

Obiectivul este de a-l ajuta sa cu strictul necesar pentru concurs:

 - 2 rachete de tenis

 - echipament de joc

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:
RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea ADRIAN MOROIANU

 

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

3 Donatii

Teodora Pălărie

50 RON
La multi ani cu voioșie!
05 mai 2019
La mulți ani fericiți și mult succes!
04 mai 2019

La mulți ani!

300 RON
03 mai 2019