PROVOC 104 OAMENI SĂ ALERGE ÎN 2019

 

Bogdan Raul Todor TOTUL ESTE POSIBIL

3.75% Complete
300 RON
Sumă strânsă
8,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

PROVOC 104 OAMENI SĂ ALERGE ÎN 2019

 

Sunt BOGDAN RAUL TODOR și iubesc să alerg. M-am apucat în 2017 și încă mă țin bine de această pasiune. Mă simt alt om datorită alergării. Impactul este atât de mare, încât am senzația că sunt egoist dacă țin doar pentru mine ceea ce pare a fi secretul elixirului fericirii.

 

Dar eu sunt un om generos și nu pot ține poțiunea magică doar pentru mine, așa că m-am decis să împrăștii virusul alergării mai departe.

 

Mă consider și un tip norocos, tocmai de aceea sub semnul 13 cred că se vor întâmpla multe lucruri bune. Așadar, provocarea mea legată de alergare în 2019 este ca în fiecare lună, pe data de 13, să provoc la alergare 13 oameni. Îmi asum acest challenge de a provoca 104 oameni să alerge în 2019 (mai-decembrie) și mă voi asigura personal că s-au mișcat de pe loc.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea BOGDAN TODOR

 

La rândul meu, în 2019 am un calendar bogat în competiții.

 

CALENDARUL MEU COMPETIȚIONAL DIN 2019:

februarie, Transgrancanaria (128k)

mai, EcoMaraton (42k)

mai, Maraton Apuseni (70k)

iunie, Ultrabug (3 zile, 100k)

decembrie, Cluj Eco Marathon (50k)

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

Sunt BOGDAN RAUL TODOR și iubesc să alerg. M-am apucat în 2017 și încă mă țin bine de această pasiune. Mă simt alt om datorită alergării. Impactul este atât de mare, încât am senzația că sunt egoist dacă țin doar pentru mine ceea ce pare a fi secretul elixirului fericirii. Dar eu sunt un om generos și nu pot ține poțiunea magică doar pentru mine, așa că m-am decis să împ

 

2 Donații

Felicitari Bogdan
28 May 2019

Cosmina Bonaciu

150 RON
16 May 2019
Bogdan Raul Todor : TOTUL ESTE POSIBIL
PROVOC 104 OAMENI SĂ ALERGE ÎN 2019