Andreea-Elena Halikia - Asociatia Totul este posibil

Dăruiesc ziua mea pentru o excursie a copiilor!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Una dintre cele mai frumoase amintiri ale copilăriei sunt excursiile și taberele.

Anul acesta am decis să îmi dăruiesc ziua de naștere pentru un proiect al Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, care carea aceasta va organiza o excursie de 2 zile pentru 20 de copii cu rezultate bune la învățătură, tematica excursiei fiind strict legată de mediu.

Printre activitățile desfășurate se numără: drumeții, activități de ecologie (curățenie făcută de copii), jocuri și cursuri interactive despre natură de mediu.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Modul în care vor arăta lucrurile în jurul nostru mâine depinde de acțiunile noastre de azi. De ziua mea vreau să conștientizez tânără generație de importanța grijii pentru mediu și dragostea pentru natură.

Donează alături de mine pentru o generație educată sănătos!

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:
RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea ANDREEA HALIKIA

 Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

TOTUL ESTE POSIBIL

În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua.

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun.

Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!