Dăruiesc ziua mea campionului național la Winter Thriatlon

 

Andrei Ivănescu TOTUL ESTE POSIBIL

30% Complete
600 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

El este Ștefan, colegul meu de antrenament, dar de obicei îl strig Pleșa. Ne știm aproape 2 ani, dar se pare că în urmă cu 3 ani de zile ne-am întâlnit la prima cursă, 20km în Pădurea Băneasa, unde am împărțit podiumul la categoria de vârstă. Atunci nu ne cunoșteam, dar între timp am devenit prieteni, iar în prezent ne ajutăm reciproc cu sfaturi, ne alergăm unul pe altul cât mai tare la bucățile în pantă sau ne rugăm să nu ne mănânce câinii când ieșim pe câmp în Brașov. Toate aceste antrenamente au ca scop final podium la tineret, atât la campionatele naționale de alergare montană, cât și la cele de maraton.

 

Îmi dăruiesc ziua de naștere către el, pentru determinarea pe care o văd și pentru un boost, de viitor, venit numai-bine în cariera sa de început de alergător montan. Echipamentele, nutriția, taxele de înscrieri la concursuri, te pot pune uneori în fața unor decizii de luat, mai ales când ești student și îți dorești să avansezi cât mai repede, calculat în pasiunea pe care o ai.

 

Ctește aici povestea lui Ștefan:

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=661

 

Prima suma strânsă îmi doresc să se poată bucura, cel puțin pentru o perioadă de timp, de un confort sporit, pentru a-și putea direcționa atenția strict către o dezvoltare armonioasă în pasiunea pe care o avem în comun, alergarea montană.

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea ȘTEFAN PLEȘA

 

 

 

Împreună suntem mai buni!

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Ștefan Pleșa s-a născut în Valea Doftanei, are 20 de ani, iar în prezent este student în anul I la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, secția Tehnologia Informației, din cadrul Universității Transilvania Brașov. Are o indemnizație modică de la clubul la care este legitimat, părinții săi fiind însă cei care fac eforturi pentru a-i susține pregătirea universitară și sportivă. În 2020 are în plan să înceapă și Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Aleargă de la la 12 ani, rezultatele sale la alergare fiind remarcabile încă din copilărie și adolescență.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

Happy 21!
20 Jun 2019

Anonymous

100 RON
15 Jun 2019

Andreea Pîșcu

150 RON
31 May 2019
pentru Stefan Plesa
28 May 2019
pentru Stefan Plesa
28 May 2019
Ștefăniță, mă bucur că te-am descoperit. Ne-a luat nouă ore bune ca să descoperim diamantul din tine, dar până la urmă am înțeles eu ce și cum, nestemată mică ce ești :-)
27 May 2019
Andrei Ivănescu : TOTUL ESTE POSIBIL
Dăruiesc ziua mea campionului național la Winter Thriatlon