Ștefania Ancuța - Asociatia Totul este posibil

Cel mai frumos cadou de ziua mea

155 RON Donatii stranse
15.5% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea ȘTEFANIA ANCUȚA

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

 

RUBEN CHIVI, MULTIPLU CAMPION NAȚIONAL LA ATLETISM (SPRINT) LA 14 ANI

 

Până la vârsta de 14 ani, Ruben Chivi a adunat în palmares titluri importante la ștafetă (4x100, 4x400): trei titluri de campion național al României, două titluri de vice-campion național al României și trei locuri 3. Pe lângă acestea, a obținut în cadrul concursurilor grand-prix (extra naționale) un loc 1, patru locuri 2 și două locuri 3.

Proba sa de bază este 400m plat și își dorește ca pe viitor să ajungă un atlet recunoscut la nivel mondial. Ruben ne-a povestit despre începuturile în alergare, progresul înregistrat și planurile pentru mai departe. Ne face plăcere să împărtășim cu voi întreaga istorisire. Viziunea unui tânăr pasionat de atletism și orientat către performanță merită 100% să fie făcută cunoscută!

Cea mai importantă calitate a mea consider că este modestia, faptul că nu bravez cu rezultatele mele sau statutul meu de sportiv. Sunt sprijinit de toți colegii de la Club, antrenor, colegii de la școală și prieteni.

Familia sa are în prezent 5 copii, fiind vorba de fratele său mai mare, Edi (17 ani și el sportiv), Raul (12 ani), Sarai (6 ani) și Elisei (1 an, face 2 in Iulie). El are grijă în fiecare zi de Sarai și Elisei, iar uneori și de verișorul său, Teodor (5 ani).

Alergarea pentru Ruben este un mod de a se relaxa, iar beneficiul principal este sănătatea. 

"Titlul cel mai dorit de mine este să iau aurul la OLIMPIADĂ, la 400m. Tot ce știu este că vreau să mă antrenez din greu și să ajung cât mai departe", ne-a spus Ruben.

 

Citește integral povestea lui Ruben, aici:

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=656


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

RUBEN CHIVI, MULTIPLU CAMPION NAȚIONAL LA ATLETISM (SPRINT) LA 15 ANI

Până la vârsta de 15 ani, Ruben Chivi a adunat în palmares titluri importante la ștafetă (4x100, 4x400): patru titluri de campion național al României, două titluri de vice-campion național al României și trei locuri 3. Pe lângă acestea, a obținut în cadrul concursurilor grand-prix (extra naționale) un loc 1, patru locuri 2 și două locuri 3.

Proba sa de bază este 400m plat și își dorește ca pe viitor să ajungă un atlet recunoscut la nivel mondial. 

"Titlul cel mai dorit de mine este să iau aurul la OLIMPIADĂ, la 400m. Tot ce știu este că vreau să mă antrenez din greu și să ajung cât mai departe."

2 Donatii

La multi ani luminosi!
07 iun 2019

Anonymous

105 RON
La mulți ani, femeie minunata!
01 iun 2019