Adrian Popa - Asociatia Totul este posibil

Dăruiesc ziua mea pentru a oferi cărți copiilor

510 RON Donatii stranse
51% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Așa că vă rog sa nu îmi aduceți cadouri. În locul clasicelor urări, dacă vă face plăcere, va rog să faceți o donație pe pagina de aici.

Cu ocazia zilei mele de naștere, mi-am dorit să susțin o campanie care implică adolescenți și copii. Și ce am putea oferi mai frumos unui copil decât o carte? Cărțile ne deschid mințile, ne fac să visăm, dar ne ajută și să mai lăsăm jos telefonul sau tableta.  Căutăm (cel puțin) 100 de copii și adolescenți cu rezultate bune la învățătură și pentru a le oferi cel puțin 1 carte.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea ADRIAN POPAÎmpreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

MAI DĂ O PAGINĂ!

"Dacă nu aș fi descoperit plăcerea lecturii, aș fi fost doborâtă de stresul școlii și cu siguranță mi-aș fi petrecut timpul liber într-un mod neproductiv. Datorită personajelor minunate am învățat că totul este posibil dacă muncești destul de mult."

MIHAELA TUDOR, 14 ani 

Aceste rânduri ne-au inspirat proiectul prin care ne propunem ca în pușculița asociației să existe mereu un fond destinat cărților, cărți care ne propunem să ajungă la copii care vor să învețe, dar poate familiile din care ei provin nu îi pot susține de fiecare dată. 

7 Donatii

************ private

25 RON
La multi ani! :*
06 iun 2019

************ private

75 RON
La multi ani si felicitari pentru initiativa!
04 iun 2019

************ private

100 RON
04 iun 2019

************ private

200 RON
03 iun 2019

************ private

30 RON
02 iun 2019

************ private

50 RON
02 iun 2019

************ private

30 RON
02 iun 2019