Elena Jugănaru - TOTUL ESTE POSIBIL

1.900K ÎN 2019 PENTRU GEMENII GABRIEL & LUCIAN ȘTEFU

30 RON Donatii stranse
1.0714285714286% Complete
2,800 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt ELENA JUGĂNARU și iubesc să alerg. Îmi plac în special concursurile de trail. Muntele și alergarea îmi oferă senzația de libertate totală, conexiune cu tot ce este în jur și îmi aduc mereu un mare zâmbet pe față.

 

Așa încât, în 2019 voi continua să alerg la competiții montane și să adun kilometri alergați în curse și antrenamente. Îmi propun minim 6 curse, antrenamente & aprox. 1.900 de km de alergare.

 

Gabriel și Lucian Ștefu sunt frați gemeni (au 16 ani în prezent) și au copilărit în orașul Nehoiu (județul Buzău) până la vârsta de 9 ani. Când părinții s-au despărțit, mama i-a adus la Centrul de urgență Buzău. Aveau 10 ani la acel moment, iar până azi au trecut deja prin trei centre diferite de plasament, fiind instituționalizați și acum.

 

În prezent, Gabriel și Lucian sunt sportivi în categoria juniori 2, cu dublă legitimare: la LPS Buzău (Liceul cu program sportiv Iolanda Balaș Soter, clubul principal) și la SCM Gloria Buzău.

Sunt campioni naționali la alergare și vă invită să le cunoașteți povestea impresionantă, aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=664

 

CUM DONEZI?

Prin platforma Galantom, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

Direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea GEMENII

 

CALENDARUL MEU COMPETIȚIONAL DIN 2019 (EXTRASE):

31 martie | Maratonul Nisipului (21k)

1 iunie | 100forchildren (21k)

29 iunie | Predeal forest run (21k)

7 septembrie | Ciucaș X3 (21k)

21 septembrie | Istrița Escape

octombrie Gorun Trail Mercheașa (21k)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

GABRIEL & LUCIAN ȘTEFU: GEMENII INSTITUȚIONALIZAȚI CARE FAC PERFORMANȚĂ ÎN ATLETISMUL ROMÂNESC

Lucian și Gabriel sunt frați gemeni (au 16 ani în prezent) care au copilărit în orașul Nehoiu (județul Buzău) până la vârsta de 9 ani. Când părinții s-au despărțit, mama i-a adus la Centrul de urgență Buzău. Aveau 10 ani la acel moment, iar până azi au trecut deja prin trei centre diferite de plasament.

În prezent, Lucian și Gabriel sunt sportivi în categoria juniori 2, cu dublă legitimare: la LPS Buzău (Liceul cu program sportiv Iolanda Balaș Soter, clubul principal) și la SCM Gloria Buzău. Sunt campioni naționali la alergare și vă invită să le cunoașteți povestea impresionantă, aici!

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=664

1 Donatii

La cât mai multe alergări caritabile fericite, draga mea!
12 iun 2019