Adelina Marcu - TOTUL ESTE POSIBIL

La Maraton DHL pentru Gabriel Bularda, dublu campion european la alergare montană

260 RON Donations raised
26% Complete
1,000 RON Target
6 Donations
I want to donate!

 

Pe 22 iunie voi participa la Maraton DHL (proba de 42km).

Dedic această cursă sportivului Gabriel Bularda, care muncește din greu zi de zi pentru a face o figură frumoasă la Campionatul European de alergare montană din Zermat, pe 7 iulie.

 

2019 este anul de transfer de la juniori la seniori pentru Gabriel și vreau să îi fiu alături așa cum merită și are nevoie.

 

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performerii de top să își continue cariera în care și-au ales să activeze. Având în vedere rezultatele deosebite obținute de Gabriel pentru România la categoria alergare montană juniori, îl vom sprijini să replice aceleași performanțe și la seniori.

 

 

GABRIEL BULARDA, DUBLU CAMPION EUROPEAN LA ALERGARE MONTANĂ, FACE TRECEREA LA SENIORI

 

În lotul de sportivi care va reprezenta România la Campionatul european de alergare montană din Elveția, la seniori masculin singurul calificat este atletul Gabriel Bularda, care anul acesta face trecerea de la juniori la seniori. Sportivul este legitimat la CSU Știința București și antrenat de Profesorul Ioan Moisa. Gabriel este campionul național la alergare montană în ultimii 4 ani (2015-2018), atletul anului 2018 în România, dublu campion european și vicecampion mondial (cu echipa), la aceeași disciplină, categorie juniori.

 

Odată cu împlinirea vârstei de 19 ani la finalul anului trecut, Gabriel a fost proiectat direct în competițiile de seniori și tineret.

 

Astfel că pe 7 iulie, când va avea loc Campionatul european de alergare montană de la Zermat, va fi printre cei mai tineri participanți care se aliniază la start.

 

Gabriel vizează o clasare cât mai bună la europenele de alergare montană (top 8), pentru a prinde calificarea la mondialele de alergare montană care anul acesta se desfășoară în Argentina.

 

NEVOILE SPORTIVULUI

Cantonament 300 lei/lună

Echipament 300 lei/lună

Vitaminizare 700 lei/lună

Recuperare 200 lei/lună

Competiții externe 500 lei/lună

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

 

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania), cu mențiunea GABRIEL BULARDA


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

GABRIEL BULARDA, DUBLU CAMPION EUROPEAN LA ALERGARE MONTANĂ, FACE TRECEREA LA SENIORI

În lotul de sportivi care va reprezenta România la Campionatul european de alergare montană din Elveția, la seniori masculin singurul calificat este atletul Gabriel Bularda, care anul acesta face trecerea de la juniori la seniori. Sportivul este legitimat la CSU Știința București și antrenat de Profesorul Ioan Moisa). Gabriel este campionul național la alergare montană în ultimii 4 ani (2015-2018), atletul anului 2018 în România, dublu campion european și vicecampion mondial (cu echipa), la aceeași disciplină, categorie juniori.

6 Donations

Mult succes!
24 Jun 2019

Anonymous

15 RON
24 Jun 2019

Elena Iancu

30 RON
Cel mai important maraton este cel pentru care te pregătești acum. Mult mult succes!
21 Jun 2019
Mult succes,Gabriel!
21 Jun 2019

Anonymous

30 RON
20 Jun 2019

Anonymous

105 RON
Succes!
20 Jun 2019