Mihai Adobrică - Asociatia Totul este posibil

Dăruiesc ziua mea pentru o excursie a copiilor!

500 RON Donatii stranse
50% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Una dintre cele mai frumoase amintiri ale copilăriei sunt excursiile și taberele.

Anul acesta am decis să dăruiesc ziua mea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, care în perioada 23-24 iulie va organiza o excursie de 2 zile pentru 20 de copii cu rezultate bune la învățătură, tematica excursiei fiind strict legată de mediu.

Printre activitățile desfășurate se numără: drumeții, activități de ecologie (curățenie făcută de copii), jocuri și cursuri interactive despre natură de mediu.

Modul în care vor arăta lucrurile în jurul nostru mâine depinde de acțiunile noastre de azi. De ziua mea vreau să conștientizez tânără generație de importanța grijii pentru mediu și dragostea pentru natură.

Donează alături de mine pentru o generație educată sănătos

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea MIHAI ADOBRICĂ

 


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

EXCURSII PENTRU COPII ȘI TINERI

Propunem o recompensă oferită copiilor cu rezultate bune la învățătură sub forma unei excursii la munte, în care să îmbinăm: drumețiile și pasiunea pentru frumusețile naturii,  tradițiile românești, activități de ecologie (curățenie făcută de copii), jocuri și activități,  informații despre mediu.

2 Donatii

Anonymous

400 RON
23 iun 2019

Anonymous

100 RON
Pac pac. Dar din dar se face o viață superbă ❤️
19 iun 2019