În Dolomiți, pentru copii!

 

Eliza Nițescu TOTUL ESTE POSIBIL

55.339515405325% Complete
1,850 RON
Sumă strânsă
3,343 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Unde aș fi ajuns astăzi dacă aveam șansa de a descoperi muntele încă din copilărie?

 

Nu mai am șansa să aflu, dar am șansa de a le da copiilor ocazia să afle. Asociația TOTUL ESTE POSIBIL are ca unul dintre proiecte organizarea de excursii montane pentru copii și tineri, un proiect care își propune să le dezvolte cunoștințele și pasiunea pentru mediu.

 

Următoarea excursie are loc pe 23-24 iulie, iar eu îmi propun ca în expediția din Dolomiți, în care voi merge tot în luna iulie, să am drept cauză acest proiect frumos și atât de necesar!

Bugetul estimativ al excursiei este de 400 lei / persoană, numărul estimat de participanți fiind de 20 (buget total: 8.000 lei).

 

Este nevoie să le dezvoltăm copiilor noștri conștientizarea legată de faptul că ACASĂ nu este doar spațiul fizic format dintr-una sau mai multe camere în care trăim zilnic, ci ACASĂ este peste tot, iar modul cum arată lucrurile în jurul nostru este o responsabilitate individuală permanentă, indiferent de vârstă.

 

Susține campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

 

cu mențiunea EXCURSII MONTANE COPII

 

 

Eu urc în Dolomiți, tu donezi pentru copii!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Propunem o recompensă oferită copiilor cu rezultate bune la învățătură sub forma unei excursii la munte, în care să îmbinăm: drumețiile și pasiunea pentru frumusețile naturii,  tradițiile românești, activități de ecologie (curățenie făcută de copii), jocuri și activități,  informații despre mediu.

Între 6-13 iulie 2019 va avea loc o expediție românească în munții Dolomiți, unii dintre cei mai frumoși munți ai lumii, în Tirolul italian. Expediția include trasee de via ferrata, ascensiuni pe rute de trekking, prin tuneluri din Primul Război Mondial, în preajma celebrelor lacuri alpine ascunse între creste, precum și escaladarea mai multor vârfuri montane, cel mai înalt fiind

 

6 Donații

Sustin excursia: NATURĂ ȘI TRADIȚII
12 Jul 2019
11 Jul 2019

Anonymous

800 RON
Esti super tare Eliza! Esti o inspiratie pentru noi.
05 Jul 2019

Anonymous

500 RON
Succes!
05 Jul 2019
Mult succes in Dolomiti, draga mea Eliza, ca si in cauzele pe care le sustii mereu cu multa daruire!
04 Jul 2019

Anonymous

150 RON
Pt ca o mâna întinsa face mai mult decât orice suma de bani! Succes Pinguin!
04 Jul 2019