Anca Tiron - TOTUL ESTE POSIBIL

Alerg la Cozia pentru gemenii Ștefu, campioni la atletism

60 RON Donatii stranse
6% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 6 iulie voi participa din nou la Cozia Mountain Run, un concurs de alergare montană care are loc în Masivul Cozia, pe malul stâng al Oltului.

 

Cu această ocazie am decis să susțin o cauză care m-a impresionat foarte mult și în fața căreia nu am putut rămâne indiferentă.

 

Gabriel și Lucian Ștefu sunt frați gemeni (au 16 ani în prezent) și au copilărit în orașul Nehoiu (județul Buzău) până la vârsta de 9 ani. Când părinții s-au despărțit, mama i-a adus la Centrul de urgență Buzău.

Până azi au trecut deja prin trei centre diferite de plasament, fiind instituționalizați și acum.

 

În prezent, Gabriel și Lucian sunt sportivi în categoria juniori 2, cu dublă legitimare: la LPS Buzău (Liceul cu program sportiv Iolanda Balaș Soter, clubul principal) și la SCM Gloria Buzău.

 

În ciuda condițiilor de viață foarte grele cu care s-au luptat de mici, tinerii sunt multipli campioni naționali la atletism și vă invită să le cunoașteți povestea impresionantă, aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=664

 

 

Susține campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

 

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea GEMENII

 

Îți mulțumesc pentru implicare. Această cauză merită într-adevăr atenția și suportul tău!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

GABRIEL & LUCIAN ȘTEFU: GEMENII INSTITUȚIONALIZAȚI CARE FAC PERFORMANȚĂ ÎN ATLETISMUL ROMÂNESC

Lucian și Gabriel sunt doi frați gemeni (anul nașterii: 2002) care au copilărit în orașul Nehoiu (județul Buzău) până la vârsta de 9 ani. Când părinții s-au despărțit, mama i-a adus la Centrul de urgență Buzău. Aveau 10 ani la acel moment, iar până azi au trecut deja prin trei centre diferite de plasament.

În prezent, Lucian și Gabriel sunt sportivi în categoria juniori 2, cu dublă legitimare: la LPS Buzău (Liceul cu program sportiv Iolanda Balaș Soter, clubul principal) și la SCM Gloria Buzău. Sunt campioni naționali la alergare și vă invită să le cunoașteți povestea impresionantă, aici!

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=664

Cozia Mountain Run ~ 2019

COZIA MOUNTAIN RUN este un concurs de alergare montană care are loc în data de 6 iulie 2019 (ediția a VIII-a) în Masivul Cozia, pe malul stâng al Oltului. Evenimentul este organizat de Asociația

2 Donatii

Felicitari pentru initiativa!
15 Jul 2019
Succes, Pătrățica mea! Să fii în top la Cozia și să ajungi cu bine la finish. Donez modic la fiecare campanie, pentru că susțin câteva zeci lunar și atunci se adună ceva bănuți... Dar în inima mea ești de miliarde!
05 Jul 2019