Andrei Tisanu - TOTUL ESTE POSIBIL

Alerg la Cozia pentru excursiile montane ale copiilor

110 RON Donatii stranse
22% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Una dintre cele mai frumoase amintiri ale copilăriei sunt excursiile și taberele.

Anul acesta am decis să alerg la Cozia Mountain Run pentru un proiect al Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, care în perioada 23-24 iulie va organiza o excursie de 2 zile pentru 20 de copii cu rezultate bune la învățătură, tematica excursiei fiind strict legată de mediu.

Printre activitățile desfășurate se numără: drumeții, activități de ecologie (curățenie făcută de copii), jocuri și cursuri interactive despre natură de mediu.

Modul în care vor arăta lucrurile în jurul nostru mâine depinde de acțiunile noastre de azi. De ziua mea vreau să conștientizez tânără generație de importanța grijii pentru mediu și dragostea pentru natură.

Donează alături de mine pentru o generație educată sănătos!

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea ANDREI TISANU

 


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

EXCURSII PENTRU COPII ȘI TINERI

Propunem o recompensă oferită copiilor cu rezultate bune la învățătură sub forma unei excursii la munte, în care să îmbinăm: drumețiile și pasiunea pentru frumusețile naturii,  tradițiile românești, activități de ecologie (curățenie făcută de copii), jocuri și activități,  informații despre mediu.

Cozia Mountain Run ~ 2019

COZIA MOUNTAIN RUN este un concurs de alergare montană care are loc în data de 6 iulie 2019 (ediția a VIII-a) în Masivul Cozia, pe malul stâng al Oltului. Evenimentul este organizat de Asociația

3 Donatii

Anonymous

30 RON
07 Jul 2019
30 RON
05 Jul 2019
Felicitari pentru initiativa si mult succes in cursa! :)
05 Jul 2019