Constantin Ghenade Bobeica - Asociatia Totul este posibil

De ziua mea îmi doresc ca mai mulți copii să citească!

595 RON Donatii stranse
59.5% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria de ziua ta! Anul acesta am hotărât să dăruiesc ziua onomastică și ziua aniversară unei cauze dragi mie.

 

Educația este cea care poate crește enorm un om. Îl poate forma, îi poate da o direcție clară în viață.

 

Cu ocazia zilei mele de naștere, mi-am dorit să susțin o campanie educațională derulată de Asociația TOTUL ESTE POSIBIL, campanie care implică adolescenți și copii. Și ce am putea oferi mai frumos unui copil decât o carte? Cărțile ne deschid mințile, ne fac să visăm, dar ne ajută și să mai lăsăm jos telefonul sau tableta.

 

Campania 100 de cărți pentru 100 de copii își propune să ofere cel puțin 1 carte către fiecare dintre cei 100 de copii și adolescenți cu rezultate bune la învățătură ce fac parte din această campanie.

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

 

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea CONSTANTIN GHENADE

 

 

Împreună suntem mai buni!

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Totul este posibil

La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își atingă obiectivele și să reușească acolo unde își pun intenția.

MAI DĂ O PAGINĂ!

"Dacă nu aș fi descoperit plăcerea lecturii, aș fi fost doborâtă de stresul școlii și cu siguranță mi-aș fi petrecut timpul liber într-un mod neproductiv. Datorită personajelor minunate am învățat că totul este posibil dacă muncești destul de mult."

MIHAELA TUDOR, 14 ani 

Aceste rânduri ne-au inspirat proiectul prin care ne propunem ca în pușculița asociației să existe mereu un fond destinat cărților, cărți care ne propunem să ajungă la copii care vor să învețe, dar poate familiile din care ei provin nu îi pot susține de fiecare dată. 

9 Donatii

16 iul 2019

Anonymous

50 RON
La multi ani! Ai vazut ce pumn a luat Alexa de la Prodanca?
16 iul 2019

Anonymous

75 RON
La mulți ani împliniți!
16 iul 2019
La multi ani, tati!!!!!!!
16 iul 2019
16 iul 2019

Anonymous

150 RON
La multi ani Costelini!!!!
16 iul 2019
La multi ani!
15 iul 2019
Knowledge is power.
12 iul 2019

Anonymous

75 RON
``Nimeni nu iti poate spune ADEVARUL... Trebuie sa il descoperi singur``
11 iul 2019