Adina Grosu - TOTUL ESTE POSIBIL

La Moldovița Colț de Rai pentru Gabriel Bularda, dublu campion european la alergare montană (juniori)

180 RON Donatii stranse
18% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 27 iulie voi participa la Moldovița Colț de Rai. Este o competiție de alergare montană care se desfăşoară în Comuna Moldovița, Județul Suceava şi este organizată de Clubul Sportiv Invictus Moldovița.

 

Dedic această cursă sportivului Gabriel Bularda, care muncește din greu zi de zi pentru a reuși să intre într-o formă cât mai bună pentru competițiile de alergare montană la categoria de seniori, o categorie în care Gabriel a intrat de la finalul anului trecut, odată cu împlinirea vârstei de 19 ani.

 

Așadar, 2019 este anul de transfer de la juniori la seniori pentru Gabriel și vreau să îi fiu alături așa cum merită și are nevoie.

 

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performerii de top să își continue cariera în care și-au ales să activeze. Având în vedere rezultatele deosebite obținute de Gabriel pentru România la categoria alergare montană juniori, îl vom sprijini să replice aceleași performanțe și la seniori.

 

Rezultate Gabriel Bularda, la alergare montană (categorie juniori):

Campion național (2015, 2016, 2017, 2018)

Campion european (2017, 2018)

Vicecampion mondial cu echipa (2017)

 

NEVOILE SPORTIVULUI

Cantonament 300 lei/lună

Echipament 300 ei/lună

Vitaminizare 700 lei/lună

Recuperare 200 lei/lună

Competiții externe 500 lei/lună

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania), cu mențiunea ADINA GROSU


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

GABRIEL BULARDA, DUBLU CAMPION EUROPEAN LA ALERGARE MONTANĂ, FACE TRECEREA LA SENIORI

În lotul de sportivi care va reprezenta România la Campionatul european de alergare montană din Elveția, la seniori masculin singurul calificat este atletul Gabriel Bularda, care anul acesta face trecerea de la juniori la seniori. Sportivul este legitimat la CSU Știința București și antrenat de Profesorul Ioan Moisa). Gabriel este campionul național la alergare montană în ultimii 4 ani (2015-2018), atletul anului 2018 în România, dublu campion european și vicecampion mondial (cu echipa), la aceeași disciplină, categorie juniori.

2 Donatii

Florina Toma

30 RON
Succes maxim, dragilor!!!
27 iul 2019
23 iul 2019