Eliza Nițescu - TOTUL ESTE POSIBIL

Expediție în Gran Paradiso pentru copiii care încep școala

500 RON Donatii stranse
12.312238364935% Complete
4,061 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Muntele și educația au în comun faptul că te conduc spre înălțimi. Muntele la propriu, educația la figurat.

Expediția de atingere a vârfului Gran Paradiso este dedicată sprijinirii a 100 de copii ce provin din familii cu posibilități mai reduse să înceapă noul an școlar 2019-2020.

Componenta caritabilă a expediției este o campanie de fundraising în vederea susținerii proiectului VREAU SĂ MERG LA ȘCOALĂ!, derulat de Asociația TOTUL ESTE POSIBIL.

Pentru o societate sănătoasă, accesul la educație este vital, în special în rândul copiilor, motiv pentru care în perioada dinaintea începerii școlii, asociația are grijă ca elevii care învață bine, dar provin din familii cu dificultăți materiale, să înceapă noul an în bune condiții. Fiecare copil merită să meargă la școală bucuros că are toate rechizitele și manualele care-i sunt necesare, fără să se simtă marginalizat, diferit sau inferior.

Împreună putem să contribuim la consolidarea educației generațiilor următoare!

Susține campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea ȘCOALĂ (ELIZA)

Eu urc pe Gran Paradiso, tu donezi pentru copii!

***

Între 1-6 septembrie 2019 va avea loc o expediție românească în Masivul Gran Paradiso, un munte care se ridică la înălţimea numelui său. Este o frântură din paradisul originar al Munţilor Alpi. Traversarea acestui colţ de natură este o experienţă revelatoare.

Expediția din septembrie își propune atingerea Vârfului Gran Paradiso (4061 m), cel mai înalt vârf din Munții Gran Paradiso, munți ce fac parte din Alpii Graici ai Italiei. Marele paradis este primul parc național al Italiei declarat in 1922. Prima ascensiune datează din 4 Septembrie 1860, avându-i ca participanți pe Cowell, Dundaz, Payot si Tairraz.

Toţi munţii acestei regiuni fără pereche au fost şlefuiţi timp de milenii de gheţarii şi cursurile de apă din tumultuoasele ere geologice ale trecutului. La poalele văilor, pădurile sunt alcătuite din amestecuri de zadă şi molid. Altitudinea parcului nu scade sub 800 metri în cel mai jos punct, ca să culmineze cu cei 4.061 metri cât măsoară piscul Gran Paradiso. Altitudinea medie se cifrează în jurul valorii de 2.000 metri.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

VREAU SĂ MERG LA ȘCOALĂ!

Proiectul se adresează copiilor și tinerilor care nu au posibilitatea de a frecventa școala în condiții decente.

2 Donatii

300 RON
Mult succes Eliza in tot ce-ti doresti!
06 sep 2019

Raluca OLSSON

200 RON
Mult succes in expeditie, draga mea Eliza!
02 sep 2019