De ziua mea îmi doresc ca mai mulți copii să citească!

 

Jozsef Bilibok TOTUL ESTE POSIBIL

20% Complete
200 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria de ziua ta, așa că am hotărât să dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

 

Educația este cea care poate crește enorm un om. Îl poate forma, îi poate da o direcție clară în viață.

 

Cu ocazia zilei mele de naștere, mi-am dorit să susțin o campanie educațională derulată de Asociația TOTUL ESTE POSIBIL, campanie care implică adolescenți și copii. Și ce am putea oferi mai frumos unui copil decât o carte? Cărțile ne deschid mințile, ne fac să visăm, dar ne ajută și să mai lăsăm jos telefonul sau tableta.

 

Campania 300 de cărți pentru 100 de copii își propune să ofere cel puțin 1 carte către fiecare dintre cei 100 de copii și adolescenți cu rezultate bune la învățătură ce fac parte din această campanie.

 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea CĂRȚI (JOZSEF BILIBOK).

 

Împreună suntem mai buni!

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Dacă nu descopeream plăcerea lecturii, eram doborâtă de stresul școlii și mi-aș fi petrecut timpul neproductiv. Datorită personajelor minunate, am învățat că totul este posibil dacă muncești destul de mult." Mihaela Tudor, 14 ani 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

Bilibok Tereza

50 RON
10 Sep 2019
La multi ani :)
08 Sep 2019
Jozsef Bilibok : TOTUL ESTE POSIBIL
De ziua mea îmi doresc ca mai mulți copii să citească!