Dăruiesc ziua mea campioanei naționale la semimaraton

 

Nicolae Alexandru Soare TOTUL ESTE POSIBIL

85.5% Complete
855 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

 

Andreea Pîșcu este campioana României la semimaraton (tineret și seniori) și o sporivă în ascensiune în alergarea montană. Colega mea de club și în același timp o foarte bună prietenă, va participa în această toamnă la Campionatul Mondial de Alergare Montană din Argentina. Andreea are nevoie de finanțare urgentă pentru a merge în Argentina cu câteva zile mai devreme și a se acomoda cu traseul, temperatura și atmosfera de competiție.

 

De ziua mea îmi doresc ca orice cadou aș fi putut primi să ajungă la Andreea sub formă de donații pentru ca ea să facă o nouă performanță pentru țara noastră.

 

Următorul pas important în cariera Andreei este, după cum menționam, Campionatul Mondial de Alergare Montană pe Distanță Lungă din Argentina, din noiembrie, calificare obținută cu ajutorul rezultatelor de la Mondialele de Ultra din Portugalia. Deși o accidentare a făcut imposibilă participarea la Naționalele de Alergare Montană din Dămuc, sportiva este acum pregătită pentru marea competiție.

 

Va pleca împreună cu întregul lot la Piatra Arsă, pentru un cantonament sponsorizat de Federația Română de Atletism. Deși clubul la care această este legitimată i-a fost alături pe perioada accidentării, oferindu-i suport financiar pentru recuperarea necesară, Andreea are nevoie acum de și mai mult ajutor. Cruciale în pregătire sunt atât vitaminizarea, cât și acomodarea cu fusul orar și clima din Argentina, fapt ce necesită deplasarea cu minimum 10 zile înaintea competiției.

 

“Rezultatul pentru care muncesc este o medalie individuală la Mondiala sau Europene. Bineînțeles că mi-aș dori și o calificare la Jocurile Olimpice, dar până atunci mai am foarte mult de muncă”.

 

Cu o ambiție greu de stăpânit, nu se oprește atunci când greșește. Vede în micile eșecuri un gram în plus de motivație și încearcă mereu să le repare. Atunci când se gândește la eventualele greșeli pe care un începător în alergare le-ar putea face, ne menționează că mulți își doresc să alerge mult prea mulți km dintr-o dată, fără un plan bine stabilit și fără o piesă foarte importantă a jocului: recuperarea. “Daca îți dorești să faci performanță, nu merge cu jumătăți de măsură”. Atunci când faci totul din pasiune, alergarea scoate din tine tot ce e mai bun. Andreea a devenit mai puternică, mai hotărâtă și a încercat întodeauna să își depășească condiția. “Ce mi-a determinat evoluția continuă a fost dăruirea, seriozitatea, cantitatea enormă de muncă, dar și iubirea pe care o port acestui sport”

 

Povestea completă a sportivei o poți citi aici: 

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=749

  

BUGETUL PENTRU MONDIALE AL SPORTIVEI

vitaminizare: 700 de lei

cazare și mese pentru 10 zile în Argentina: 5.000 de lei

 


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea ANDREEA PÎȘCU (SOARE)Împreună suntem mai buni!


Îți mulțumesc că ești alături de mine, iar dacă îți place ideea îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Andreea Pîșcu este campiona României la semimaraton (categoriile tineret & seniori), având excelente rezultate și în alergarea montană, unde este calificată pentru participarea la Campionatul Mondial din Argentina. Deși a ajuns la acest nivel de performanță pentru țara noastră, Andreea câștigă în prezent o sumă modică de la clubul la care este legitimată, având nevoie de suport financiar pentru a continua să facă performanță pentru țara noastră.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

Claudiu Beletoiu

100 RON
Mult succes și ție și Andreei. La mulți ani!
22 Sep 2019
LMA si Mult succes in continuare!
20 Sep 2019

Anonymous

30 RON
Multa bafta si vant din spate, sa ne faci mandri peste hotare!!!
20 Sep 2019
La mulți ani, Soare! Te admir și te iubesc. Ești unul dintre modelele la care mă raportez atunci când mă gândesc la performanțâ de top. Andreea, multă baftă în Argentina și să faci rezultatul dorit!
19 Sep 2019
Bafta in Argentina!
19 Sep 2019
Respect și felicitări pentru inițiativa! Succes Andreei, o fata cu suflet de aur și potențial pe măsura... ❤️
19 Sep 2019
Pupici ANDREUȚA!
19 Sep 2019
19 Sep 2019
Succes Andreea si Alexandru!
19 Sep 2019