Robert Constantin Zamisnicu - TOTUL ESTE POSIBIL

Alerg 170k la Apuseni Ultra pentru Andreea Pîșcu

926 RON Donatii stranse
92.6% Complete
1,000 RON Target
13 Donatii

 

Andreea Pîșcu este campioana României la semimaraton (tineret și seniori) și o sportivă în ascensiune în alergarea montană. Ea va participa în această toamnă la Campionatul Mondial de Alergare Montană din Argentina. Andreea are nevoie de finanțare urgentă pentru a merge în Argentina cu câteva zile mai devreme și a se acomoda cu traseul, temperatura și atmosfera de competiție.

 

Odată cu alergarea mea la un ultra de 170km îmi doresc ca Andreea să primească donații pentru ca ea să facă o nouă performanță pentru țara noastră.

 

Următorul pas important în cariera Andreei este, după cum menționam, Campionatul Mondial de alergare montană pe distanță lungă din Argentina, din noiembrie, calificare obținută cu ajutorul rezultatelor de la Mondialele de Ultra din Portugalia. Deși o accidentare a făcut imposibilă participarea Andreei la Naționalele de Alergare Montană din Dămuc, sportiva este acum pregătită pentru marea competiție.

 

Ea va pleca împreună cu întregul lot la Piatra Arsă, pentru un cantonament sponsorizat de Federația Română de Atletism. Deși clubul la care aceasta este legitimată i-a fost alături pe perioada accidentării, oferindu-i suport financiar pentru recuperarea necesară, Andreea are nevoie acum de și mai mult ajutor. Cruciale în pregătire sunt atât vitaminizarea, cât și acomodarea cu fusul orar și clima din Argentina, fapt ce necesită deplasarea cu minimum 10 zile înaintea competiției.

 

“Rezultatul pentru care muncesc este o medalie individuală la mondiale sau europene. Bineînțeles că mi-aș dori și o calificare la Jocurile Olimpice, dar până atunci mai am foarte mult de muncă”, ne-a spus Andreea.

 

Atunci când faci totul din pasiune, alergarea scoate din tine tot ce e mai bun. Andreea a devenit mai puternică, mai hotărâtă și a încercat întodeauna să își depășească condiția. “Ce mi-a determinat evoluția continuă a fost dăruirea, seriozitatea, cantitatea enormă de muncă, dar și iubirea pe care o port acestui sport”, spune sportiva despre disciplina în care a ales să facă performanță.

 

Povestea completă a sportivei o poți citi aici: 

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/view?id=749

  

BUGETUL SPORTIVEI PENTRU CAMPIONATUL MONDIAL

vitaminizare: 700 de lei

cazare și mese pentru 10 zile în Argentina: 5.000 de lei

 

Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

 

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea ANDREEA PÎȘCU (ROBERT)Împreună suntem mai buni!
 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

ANDREEA PÎȘCU, CAMPIOANA NAȚIONALĂ LA SEMIMARATON, ARE NEVOIE DE SUSȚINERE PENTRU A-ȘI CONTINUA CARIERA SPORTIVĂ

Andreea Pîșcu este campiona României la semimaraton (categoriile tineret & seniori), având excelente rezultate și în alergarea montană, unde este calificată pentru participarea la Campionatul Mondial din Argentina. Deși a ajuns la acest nivel de performanță pentru țara noastră, Andreea câștigă în prezent o sumă modică de la clubul la care este legitimată, având nevoie de suport financiar pentru a continua să facă performanță pentru țara noastră.

13 Donatii

Anonymous

100 RON
Sa fii sanatoasa si sa concurezi cat oti tu de bine! Succes in toate!
26 Sep 2019
23 Sep 2019

Anonymous

50 RON
23 Sep 2019

Anonymous

75 RON
23 Sep 2019

Anonymous

150 RON
Bafta pentru Andreea, si felicitari si tie pt Apuseni Ultra Race
22 Sep 2019
Multa bafta! Sa faci o cursa frumoasa!
22 Sep 2019

Harsan Felician Stelu

50 RON
22 Sep 2019

Iuliana

50 RON
Mult succes, Andreea si multa incredere!
22 Sep 2019
Bravo, Robert, pentru Ambiția și Puterea ta mentală de a-ți depăși limitele. Succes in Argentina, Andreea!
22 Sep 2019

Anonymous

30 RON
Succes!
22 Sep 2019

Viorica

50 RON
Bafta, Andreea!
22 Sep 2019
Mult succes Andreea!
21 Sep 2019
Succes, Robert și Andreea!
20 Sep 2019