Bucurie pentru olimpicii României!

 

Claudiu Belețoiu TOTUL ESTE POSIBIL

98% Complete
490 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații

Pe 28 septembrie alerg la unul dintre concursurile mele preferate din România: Semimaratonul Bucuriei.

Este o cursă unde oamenii aleargă având parcă și mai multă voie bună ca în alte competiții.

 

Pentru că este o cursă desfășurată în luna în care copiii încep școlile, am hotărât ca de această dată să susțin o campanie care vizează educația.

Pe 5 octombrie este Ziua Mondială a Educației, iar cu această ocazie, Asociația TOTUL ESTE POSIBIL organizează o mini-tabără cu 20 de olimpici naționali și internaționali, tineri cu vârste cuprinse între 10-16 ani, tineri care după ani de zile de efort intelectual intens, merită o deconectare în natură.

 

O tabără nu e un eveniment ușor și ieftin de realizat, așa că pun și eu umărul dedicând cei 21 de kilometri de la Urlați puștilor care învață bine și fac cinste acestei țări, fiind viitorul ei.

 

Implică-te alături de mine! Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea OLIMPICI (Claudiu)

 

Împreună suntem mai buni!

 

 

***

 

DESPRE CAMPANIA OLIMPICII LA MUNTE

 

 

Cu ocazia Zilei Mondiale a Educației ne dorim să recompensăm copiii și tinerii cu cele mai bune rezultate la învățătură – olimpicii. Avem copii care sunt vârfuri nu doar la nivel național, ci și în Europa și lume, la discipline școlare complexe. 

 

În perioada 7-9 octombrie vom organiza o mini-tabără cu 20 de olimpici naționali și internaționali, tineri cu vârste cuprinse între 10-16 ani, tineri care după ani de zile de efort intelectual intens, merită o deconectare în natură pentru a simți că le este admirată munca depusă, apreciată valoarea și mai ales stimulată atitudinea față de școală pe care ne-am dori-o replicată la nivelul fiecărui elev din România. În tabără vor participa copii olimpici la materii precum: chimie, fizică, matematică, limba română, limba rusă, creație literară.

 

Alături de noi vor fi și campioana României la șah, precum și dublul medaliat cu aur la atletism, la Jocurile Internaționale de Tineret de la Aalborg (Danemarca).

 

Tabăra “OLIMPICII LA MUNTE” va marca celebra Ziua Mondială a Educației împreună cu cei care o apreciază cel mai mult și care au înregistrat deja rezultate școlare la nivel de performanță românească și nu numai.

 

Aceste proiect este realizat în parteneriat cu Primăria Tulcea și 8 școli din județul Tulcea, instituții care asigură comunicarea cu familiile, copiii și profesorii acestora (acoperind practic, resursa umană în acest proiect).

 

 

Finanțarea este 100% privată și va veni de la donatori individuali sau sponsori companii.

 

 

Partener de ospitalitate: Hotel Ioana, Sinaia

 

BUGETUL PROIECTULUI

250  lei / participant copil (intrări la obiective, rechizite școlare, mese)

TOTAL: 5.000 lei

 

***

 

 

DESPRE TOTUL ESTE POSIBIL

 

 

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

 

 

EDUCAȚIE

100 de copii / an sprijiniți să înceapă noul an școlar cu rechizitele necesare

100 de copii / an încurajați să își dezvolte obiceiul de a citi

susținerea lotului de dezbateri al României să reprezinte țara la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice (2019)

excursii și tabere pentru copii olimpici la diferite materii

 

SPORT

resurse oferite către top 70 atleți români de top (echipamente, vitamine, cantonamente, înscrieri la curse, bilete de avion, recuperare)

 

MEDIU

excursii și tabere pe teme de ecologizare și reciclare dedicate copiilor și tinerilor (2 evenimente anual)

 

SĂNĂTATE

suport cu echipament medical pentru dotarea unui spital (Uganda)

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Educației ne dorim să recompensăm copiii și tinerii cu cele mai bune rezultate la învățătură – olimpicii.

Avem copii care sunt vârfuri nu doar la nivel național, ci și în Europa și lume, la discipline școlare complexe.

În perioada 7-9 octombrie vom organiza o mini-tabără cu 20 de olimpici naționali și internaționali, tineri cu vârste cuprinse între 10-16 ani, tineri care după ani de zile de efort intelectual intens, merită o deconectare în natură pentru a simți că le este admirată munca depusă, apreciată valoarea și mai ales stimulată atitudinea față de școală pe care ne-am dori-o replicată la nivelul fiecărui elev din România.

Pe 28 Septembrie 2019, la Urlați, Prahova, se desfășoară Semimaratonul Bucuriei, ediția a IV-a.   Traseele de alergare îmbină peisajul dealurilor pline de podgorii cu istoria conacelor boierești, iar gustul tomnatic al mustului proaspăt va rasplăti efortul depus de concurenți.   Organizatorii au pregătit curse de: #Semimaraton, #Cros, #CursaFotoliilorRulante, #CursaFamiilor și #Curs

 

5 Donații

olimpici
07 Oct 2019

Anonymous

150 RON
01 Oct 2019

Anonymous

75 RON
01 Oct 2019

Ramona Maria Sav

150 RON
Olimpicii
30 Sep 2019

Ilade Tudor

40 RON
For education
26 Sep 2019