Claudia Belețoiu - TOTUL ESTE POSIBIL

Dăruiesc ziua mea olimpicilor României!

130 RON Donatii stranse
26% Complete
500 RON Target
2 Donatii

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor, iar anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

 

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profesioniști) în drumul lor către atingerea unor obiective importante.

 

Consider că educația este esențială pentru formarea fiecărui tânăr și pentru cum va arăta viitorul de mâine, așa încât alegerea mea este proiectul: Ziua Mondială a Educației (mini-tabără pentru olimpici).

Pe 5 octombrie este Ziua Mondială a Educației, iar cu această ocazie, Asociația TOTUL ESTE POSIBIL organizează o mini-tabără cu 20 de olimpici naționali și internaționali, tineri cu vârste cuprinse între 10-16 ani, tineri care după ani de zile de efort intelectual intens, merită o deconectare în natură.

 

O tabără nu este un eveniment ușor și ieftin de realizat, așa că pun și eu umărul dedicând aniversarea mea puștilor care învață bine și fac cinste acestei țări, fiind viitorul ei.

 

Implică-te alături de mine! Susține și tu campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

 

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea OLIMPICI (Claudia)

 

Împreună suntem mai buni!

 

 

***

 

TOTUL ESTE POSIBIL este un ONG dedicat susținerii performanței în domenii doverse, precum educație, sport, artă sau cultura.

 

Proiectele asociației oferă resurse elevilor olimpici, atleților profesioniști sau artiștilor. Misiunea organizației este de a oferi fiecărui performer șansa de a-și eploata la maxim potențialul pentru a reuși atingerea celor mai înalte obiective.

 

Din 2017, anul în care a fost fondată, asociația a impactat viețile a sute de beneficiari.

 

EDUCAȚIE

100 de copii / an sprijiniți să înceapă noul an școlar cu rechizitele necesare

100 de copii / an încurajați să își dezvolte obiceiul de a citi

susținerea lotului de dezbateri al României să reprezinte țara la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice (2019)

 

SPORT

resurse oferite constant către top 70 atleți români de top (echipamente, vitamine, cantonamente, înscrieri la curse, bilete de avion, recuperare)

 

MEDIU

excursii și tabere pe teme de ecologizare și reciclare dedicate copiilor și tinerilor (2 evenimente anual)

 

SĂNĂTATE

suport cu echipament medical pentru dotarea unui spital (Uganda)

 

Activitatea asociației poate fi urmărită aici:

https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

TOTUL ESTE POSIBIL

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

Ziua Mondială a Educației (mini-tabără pentru olimpici)

Cu ocazia Zilei Internaționale a Educației ne dorim să recompensăm copiii și tinerii cu cele mai bune rezultate la învățătură – olimpicii.

Avem copii care sunt vârfuri nu doar la nivel național, ci și în Europa și lume, la discipline școlare complexe.

În perioada 7-9 octombrie vom organiza o mini-tabără cu 20 de olimpici naționali și internaționali, tineri cu vârste cuprinse între 10-16 ani, tineri care după ani de zile de efort intelectual intens, merită o deconectare în natură pentru a simți că le este admirată munca depusă, apreciată valoarea și mai ales stimulată atitudinea față de școală pe care ne-am dori-o replicată la nivelul fiecărui elev din România.

2 Donatii

Claudiu Beletoiu

100 RON
La mulți ani fericiți și multe gânduri bune.
27 Sep 2019
La mulți ani minunați, voioși și sănătoși!
27 Sep 2019