TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

In memoriam Erik Gulacsi

In memoriam Erik Gulacsi @ 100 de km pe o pista de 200m

100 de km pe o pistă de 200m. Pare o nebunie pentru minte, nu? 

In memoriam Erik Gulacsi @ Maraton Piatra Craiului ~ 2017

Maraton Piatra Craiului - 2017 este o competiție de alergare montană și face parte din seria de eveniment CarpathianMan®. Anul acesta este a 12-a editie.

In memoriam Erik Gulacsi @ Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

In memoriam Erik Gulacsi @ Ciucas X3 ~ 2017

Ciucas X3 este concursul de alergare montana organizat de C.T.A. Ciucas Ploiesti desfasurat in Muntii Ciucas, avand 3 curse semimaraton, maraton si ultramaraton. 

In memoriam Erik Gulacsi @ 2x2 RACE ~ 2017

2X2 RACE este una dintre cele mai dificile si spectaculoase curse de alergare montana din Europa, avand traseul integral la peste 2000m altitudine, cu aproximativ 46 km lungime si 4600m diferenta pozitiva de nivel. 

In memoriam Erik Gulacsi @ MARATON DHL – ȘTAFETA CARPAȚILOR ~ 2017

Sâmbată, pe 17 iunie 2017 vă așteptăm din nou alături de noi pe Platoul Stânei Turistice din Poiana Brașov. Împreună vom da startul celei de-a 8-a ediții a evenimentului “Maratonul DHL Ștafeta Carpaților”. 

In memoriam Erik Gulacsi @ Maraton 7500 ~ 2017

Clubul Pentru Protecția Naturii și Turism Brașov (CPNT) organizează, în perioada 13-16 Iulie 2017, a XI-a ediție a Marathon 7500 

In memoriam Erik Gulacsi @ Daruieste ziua ta ~ 2017

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

In memoriam Erik Gulacsi @ Semimaraton Targoviste ~ 2017

Alearga la Semimaraton Targoviste si sustine cauza in care crezi devenind fundraiser pe Galantom.

In memoriam Erik Gulacsi @ Transylvania 100k ~ 2017

Transylvania 100k este un ultramaraton de trail run cu startul la Castelul Bran si traseul in Muntii Bucegi. 

In memoriam Erik Gulacsi @ BUCHAREST INTERNATIONAL HALF MARATHON ~ 2017

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

In memoriam Erik Gulacsi @ EcoMaraton ~ 2017

Pasiunea pentru munte, natură și alergare, entuziasmul organizatorilor și al participanților și obiectivele inițiale cu care a pornit acest proiect, rămân cele mai motivante lucruri.